EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 (h ttp://www.youtube.com/watch?v=ykZWkyah3nk) euıeuh hastasıyım bu adamların. adamların şarkı isimlerini okuyup kopuyorum zaten Anal Cunt - I Went Back In Time And Voted For Hitler Anal Cunt - You're Pregnant, So I Kicked You In The Stomach Anal Cunt- I noticed you're gay Anal Cunt - I Sold Your Dog to A Chinese Restaraunt Anal Cunt - I ate your horse Anal Cunt - Hitler Was a sensitive man vs vs eheah Ya buna bakarken şunu buldum bide süpermiş: (h ttp://www.youtube.com/watch?v=kQbWwxKrWLM&feature=related) abi ashuduashd bu ne: (h ttp://www.youtube.com/watch?v=-JKonI8Td_M&feature=related) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahahauuuha burzum un şarkısını süper çarpıtmış koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oha şarkılara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar