lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 eski cdleri karıştırken buldum oyunuyasım geldi, gel görki oyun joypad-joystick istiyor, elimin altında bir alet(?) olmadığı içinde oynuyanıyorum, bir arkadaş bahsetmişti bana bir tür emulatör programı ile sanal joypad oluşturup klavyene atıcağın tuşlarla işi kurtarırım galiba bu programlar hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dasaaa bi ara böle bişey önermişti bi yerde yaw. dasaaa? nerdesin olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Valla çok problem olmıycaksa 10 ytl birşey zaten dandirik pad ler, al gitsin. Cidden oyuna ayrı bir tat katıyor. Hatta yanında arkadaşın varsa biriniz klavyede diğeriniz pad de copilot lu oynayın. AŞIRI zevkli zoluyor, biz öyle bitirmiştik :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar