Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

App Xp

Jaden

Öne çıkan mesajlar

birini bul 2 nizde nmedic olun warcry yada tumble standing kullanin birbirinizi healleyip sona birbirinize oretin bole app xp derdiniz olmaz[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ,artisan(h3 jedi) (4. holo slient), N armorsmith (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
tumble sirasidna heal yapamassin

Novice medic en iyi istimpack b ile tumble yapan adamdan 70-150 arasi xp alir bio cloth felam olsun 200 olsun medeic skill treede herhangi 1 medical xp ile olan kolonun ilk kutucugu 1k xp dir, en az 10-12 stimpack harciyarak 1 kutucuk alir oda 20 app xp dir bi ise yaramaz...

App xp nin en iyi yontemi marksman skill i olmuyan melee bir profda ilerlemis olan ve fazladan combat xp si olan birini bulacaksiniz. O Novice marksman teachlicek ona paso Ranged Support I ogretceksiniz, ranged support I 20 app xp dir ogrettiginiz kisiden 300 combat xp gider.

Eclipse serverindaysaniz Laryk isimli gavur 120k karsiliginda 1240 app xp
62 k karsiliginda 620 app xp satiyor

ben yari fiyatina satarim /tell xne[signature][hline] Xne

[Bu mesaj Sin tarafından 29 Mart 2004 09:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 29 Mart 2004 09:59 tarihinde demiş ki:
sin 70-150 demişsin,değişmediyse ben 150 200 arası hatta daha fazla xp alınıyo diye hatırlıyorum 500 üstü bi novice stim b ile

yok hayir 70-150 arasi aliniyor daha yeni medic masterladim ordan biliyorum...App xp toplamanin en iyi yolu Starportun önünde bagirmak ve eger grupla huntinge cikiyorsan skillerini grup icindekilere söyle eger skill atliycak adam olursa hemen sana geliyor benimde dün app xp sorunum vardi

Medic 4-4-4-4 / TKA 2-2-3-2 / Artisan 4-1-0-0 / Marksman 2-0-0-2 charackterim vardi dün gectim starportun önüne bagirmaya basladim yaklasik 40 dakka icinde 1100 app xp topladim medici masterladim falan (skill puani sikintisina girmedigin sürece kullanmadigin skillerini surrender etme onlar sana app xp olarak geri döner, mesela ben artisan ve marksman yapmaya baslamistim ilk önce simdi Master Doctor/Master TKA ya gidiyorum ama kullanmadim skilleri ögreterek baya xp topladim.)

Kimse sen bagirmadikca seni examine edip senden skill ögrenmek icin yanina gelmez o yüzden ac agzini yum gözünü starportun önünde.

Bu arada chimera da oynayan varsa seri sekilde stim-b üretiyorum factoride 100 tane en asa üretiyorum günde ihtiyaci olana satabilirim makul fiata.Ama sanirim hepiniz amerikan serverlarina girme hatasi yapmissiniz, cünkü artik avrupa pingleri cok iyi türkiyeden oynayanlara.

[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 29 Mart 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 29 Mart 2004 09:59 tarihinde demiş ki:
sin 70-150 demişsin,değişmediyse ben 150 200 arası hatta daha fazla xp alınıyo diye hatırlıyorum 500 üstü bi novice stim b ile

500 ustu stim b biraz zor bulunur bence[signature][hline] Xne

Sosyal ağlarda paylaş

bska bir yolda skill kasan master scout a ihtiyaci olmayan daha master scout teachlememis bir adamla rancor mission a gitmek. bir rancor harvest etmek 1500 kusur scout exp verir. hunting 3 u her lairda bir kez rahat ogretirsiniz. ayrica rancorlarla scout exp kolay oldugu icin o kiside fazla bir zaman kaybetmez. 10k hunting 3 , 15k hunting 4, rancor basina alinan 1.5k, bir lairdan cikan 6 rancor= 9k scout exp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...