revhas Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mümkünse paticik sitesini takip eden oyuncuların bolca olduğu serverlar için mesela "eclipse" buraya bir alış veriş panosu açabilir miyiz? oyuncular kullanmadıkları yada kendi ürettikleri malzemeleri burdan satabilirler.[signature][hline]Revhas of Eclipse PA: R.I.P Imperial Major Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 walaha haklısın 1 haftadır bone armor arıyorm we daha kimsede bulamadim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Himm benimde "ucuzcu" bir chef'e ihtiyacim var. En kaliteli ve çok pahali mallar beni bozar. ucuz ve bol yiyecek içecek alamk istiyorum. 10 tabak yemege 100k veremem henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotkey Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Guzel fikir mutlaka herkes birbirine yardim icin makul fiyatlar yazicaktir ama insanlarin urettikleri kaliteli mallari yada kiymetli lootlari icin komik dusuk fiyatlar beklemek de yanlis olur.[signature][hline]Msar Kariudo of Eclipse Galaxy Colonel of The Imperial Troops on Dantooine Co-Founder of TURK Clan Loyal Protector of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 TURK clan? yeni bir PA mı var eclipse de ve ismi TURK mü?[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 rev bu bazaar fikri iyi ama keske soyleseydin de imperiallar buraya yazsalardı. rebeller de başka bir yer açsınlar onlar da ordan yazsınlar ve ordan alış veriş yapsınlar veya buraya yazan arkadaşlar en azından benim için rebel olup olmadıklarını yazsınlar da özel fiyatlar sunalım.... :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: s1eger, 30 Mart 2004 05:25 tarihinde demiş ki: TURK clan? yeni bir PA mı var eclipse de ve ismi TURK mü? evet..[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 e baba wp werde gidelm :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar