Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karın kası


Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Bir süredir (1 ayı geçti)değişik şekillerde mekik çekiyorum.Fakat resmen karınkasımın üstünde 2.5-3 cm lik bir yağ öbeği war.Mekik çektiim bu 1 ay içerisinde bayağı bir karın kasım oldu yani yağların altından çıkmaya başladı ama üstündeki yağı eritmeyi başardığımı sanmıyorum.Bu yağ öbeğini nasıl eritirim?
( Koş demesseniz sevinirim:) )
Yani sonuç olarak mekik cekerek karın kaslarımı eritemiyorum(yada oyle sanıyorum)Bana evde çeşitli hareketler önerirseniz sevinirim :D (Yediğim yemekde bayağı bir az)[signature][hline]The Gelroth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alakasız gibi görünecek ama limon ve hatta sabahları aç karnına içeceğin taze sıkılmış greyfurt suyu işe yarar. benden söölemesi...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Greyfurt suyunu bende duymustum seninle aynı durumdayım kardesim elinde uzun bi sopa al Blackstaff gibi :D sonra boynunun üstüne koy, daha sonra yanlarından elini gecir ve belinden itibaren kendini sağa sola döndür bu senin simit kısımlarını eritmeni sağlıyacatır.
bilmem anlatabildimmi Streching'le ilgili soruların olursa özelime atabilirsin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiç gereği yok çünkü vücut gereğinden fazla alınan protein we karbonhidratları yağa çewirip karın bölgesinde depolar. baş depolama yeri karındır yani :] ha tabi yemene içmene itinayla dikkat edersen (bi dietisyen yardımıyla) we sürekli olarak karın çalıştırma antremanları yaparsan ancak baklava oluşturabilirsin. yoksa olmaz çünkü vücuttaki yağlar "yenilenebilir enerji kaynağı"dılar hep yenisi gelir azalınca :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

madnrake dediğin olay yağ eritmek için. arkadaş ise baklawa çıkartmaya çalışıo. önceki msjda da dediğim gibi imkansız gibi bişe harbici baklawa çıkartmak karında. çıkarttıktan sonra tutması da zor tabi. mankenlere uygulanan olayları yapcaksınız yani işiniz yoksa yapın :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Limon yağların parçalanmasında yardımcı olur sabahları bir büyük bardak ılık su+limon yap iç.Gündede 1.5litreye böyle limon+su iç eğer body filan yapıyorsanda limon+su+ve azda tuz böylece anti tansiyon çıkış inişlerinide kontrol etmiş oluyorsun veya 2sinden biri.Baklava için yağ gerekir nekadar cok yağ okadar cok kas ama koruması çok zor yaptıgın antramanları aksatmıyacaksın bir dengede tutacaksın ama ben suankileri eriteiym aşağıdakiler bana yeter dersen spor eşyalarını giy önünü çek koşuya başla yorulunca hızlı tempoylan koş nefes alış verişini ayarla elinden geldiğince yürümemeye calıs hep tempolu şekilde koş ayriyetten o yukarda yazdıgım suyuda içebilirsin.
l-cartine diye bir ilaç var onuda kulanabilrisin kaslan yanlış bilmiyorsam deri arasındaki yağların yakılıp daha çok sana enerji sağlamasına yarıyor genelde sporcular kullanır.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok hiç gerek yok yürüme koşma falan aha sana çözüm,
2 hafta aç kal böle miden sırtına yapışsın bak o yağlar nası için için yanıyo. ben çok ciddiyim geçen yaz öyle nerdeyse baklavaya ulaşıyodum. hem evden çıkmana terlemene falan gerekte yok cillop işte, tabi gerekli vitaminleri al accık yoksa geberirsin başıma bela olursun mazallah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...