MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 kulaklik dsp500 icinde kendi ses karti var,baska bilgisayarlarda kesinlikle sorunsuz calisiyor.Kendi bilgisayarima takinca basliyor cizirdamaya...Bu bilg'te creative sb live var..devre disida biraksam ne yapsam cizirti kesilmiyor.Ama baska kulaklik takincada cizirti olmuyor.. 500 milyarlik soru..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ses ayarlarına gel , bütün ses özelliklerini aç , yani bütün midi vs vs mikrofon seslerini kısıp bileceğimiz ekrandan bahsediyorum . Play control. Buradaki bütün özellikleri açınca tablo büyüyor. Eskiden bana oluyordu bu sorun çınlama sesi gibi ses geliyor sesi winamptan kısıp açtıkça çatırdıyordu , orada midi tad in vs vs tek tek mute ederek sesin cızırdamasının gidip gitmediğine bak. Ben sorunumu böyle çözmüştüm. Belki sanada faydası olur.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar