Faust Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 selam arkadaşlar. ben bir script yapmaya uğraşıyorum. ama kafama takılan yapamadığım bişi var. mesala asd.txt dosyasının içinde alt alta satırlar var. mesala ali ayşe fatma veli mesala şunu yapmak istiyorum www.sunucum.com/satirara.php?string=fatma bunu yazınca eğer asd.txt içinde fatma satırı varsa bana bunu echo ile bildirecek. bunu bir türlü çözemedim. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. sağolun. [Bu mesaj Faust tarafından 28 Mart 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 php.netten fopen() fread() fonksiyonlarına bak, imkanın varsa txt dosyasını boşver mysql kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 $contents = file("dosyaismi.txt"); foreach ($contents as $line) { if(eregi($HTTP_GET_VARS[s],$line) { echo $line; break; } } ?> Kullanimi : scriptname.php?s=aranacakkelime[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Parse error: parse error. bu hatayı alıyorum. nedendir acaba? [Bu mesaj Faust tarafından 28 Mart 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 su if `in orda bir tane daha ) olacak ondan :) yani if(eregi(.......)) { olacak :) tek ) koymusum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 tamam sağol. ama tam istediğim işi görmedi :) sharky msn falan varsa konuşabilirmiyiz veya icq? sana bi kaç şey sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 aslında tam istediğim şu: account sistemi gibi birşeyle uğraşıyorum. [ali] password=n00b [veli] password=n00k1e gibi satırlarla kullanıcılar tutuluyor... ben yaptigim php scriptiyle şunu yapıyorum get ile gelen username=ali v.s. gibi bilgileri bir dosyaya yazıyorum. ama şunu istiyorum. eğer account dosyasında (asd.txt)'in içinde zaten [ali] gibi bir satır varsa zaten bu account mevcut diyecek. böyle birşeyi nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bundan sonraki post sanırım ben login sistemi yapıyorum olacak, o yüzden gel paşa paşa mysql kullan hızlı rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hmm berk tamamda. ben sonuçta sphere'a account sistemi yapıyorum. bildiğin gibi dosyaya acct yazdırıyorum. o yüzden böyle birşey istiyorum. şuan da şöyle bir sistem yaptım. phpbb2 kurdum. üyeliği admin onaylı yaptım. adam mesala üye oluyor admin mailine link gelior. işte xxx sizden forum ve oyun acct'si talep etti gibi. forum acctsini aktif etmek için tıklayın var. bende onun altına oyun accountunu aktif etmek için tıklayın şeklinde bir eklenti yaptim. bildiğin gibi phpbb admin v.s. mailleri yollarken tpl dosyalarını kullanıyor. biraz editleyip yaptım. 2. linkte şu: oyun acctunu aktif etmek için tıklayın. bunun linkide www.sunucum.com/acct.php?user=maildengelenusername&sifre=maildengelensifre gibi. ama bir şekilde 2 tane çapraz account açılırsa sorunlar olabilir. herneyse. zaten sadece a-z 0-9 karakterleri aktif ettim. 2 tane acct olamaz heralde. yine yardım için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 öyle tutmak yerine username : password ; e-mail şekilnde tutarsan tek satırda erişmen daha kolay olur. daha sonra da read() ile çekersin tüm satırı. substring() fonksiyonuyla da istediğin yerden böler ona göre işlem yaparsın. hatta kullanici[] diye bir array tanımlarsın. kullanici[0] = substring(0,indexof(":")-1); kullanici[1] = substring(indexof(":"), (indexof(";") - indexof(":") )); kullanici[2] = substring(indexof(";")) dersen 0 kullanıcı adı, 1 şifresi, 2 mail adresi olur sanırım. tam olarak bilemiyorum. kodları test etmedim. karıştırıyor olabilirim. php.net e girip fonksiyonlarda bir aratıp karşılaştır istersen. zaten sharkycan düzeltir hata varsa :) long live sharky[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 sphere acc sistemiyse tabi.txtye mahkumsun doğrudur txti aç, spon satırı bul, satır atla accnamei yazdır passi yazdır oy oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 abi can sıkıntısından patlıyordum umarım yardımcı olur, account silme vb. şeyler lazımsa onları da yapalım. ahanda burda test edebilir, kodu indirebilirsin : http://files.leventkurt.com/php-examples/ [Bu mesaj neterrorist tarafından 30 Mart 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 evet arkadaşım aradığım şeyi buldum. sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar