mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 off ukraynaya gidesim geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 destekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben de bunu koyucaktım neden kışkırtıyorlar ki o parayı almak için. sanki sen gel üstüne ben para vericem diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ohhşşş Dünyaya bi daha gelirsem dolar olarak gelmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 dolar değil o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Dolar daha da taşların memelerine koyuluyo da ondan sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 taşa göre muamele diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yirim yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 maelstrom said: taşa göre muamele diyosun. Yontarım taşları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 evet o yuzden yolda yuruyen esmer tipleri cevirip, turkmusun? tanısalımmı diyorlar. tek amaclari turkiyeye yerlesmek. gitmeyen bilemez, ukrayna acinacak durumda kadinlari bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 dogru genel ev falan fişman degil...kendi istekleriyle... :D ukraynaya gidip bi kac kadın alıp evlenmek istiyorum! ayrıca şu toplu indirim olayını düşünmeliyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 azerbaycan, rusya, finlandiya, sırbistan, romanya, ukrayna ve belarusa gittim. belarus ve ukraynada bayanlarin durumu iyi değil, beklentilerini verebilecek kişiler cok az, turkler ile bu boslugu doldurmaya calısıyorlar. azerbaycanın kadınları bildigin kro, devamli abiye kıyafetler giyiyorlar. spor kıyafet kavramı yok. sırbistan ve finlandiyanin kızlari en guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Haydin ukrayna'ya raid dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ukrayna'yı raidlemek için sponsor arıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nileppezdel said: Ukrayna'yı raidlemek için sponsor arıyoruz :D asdfsfhgsdf +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 çok iyi reklam yapmışlar (Ters Psikoloji) yanii darısı bizim hükümete Ters Psikoloji olayı yhani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ayıptır sölemesi geçenlerde yaptıgım bilimsel bi araştırmada enteresan bi arkadaşlık sitesi buldum. site enteresan bütün rus hatunlar türkçe yazılar yazmışlar infolara. kolpa mıdır lan bu ne böle diye daha derin incelemelerim sonucu sitedekilerin harbiden dogru oldugunu gördüm. e şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum habere.. rus ve ukraynalı arasında pek fark göremeyen şu bünye ne eylesin şimdi. bakmaya doyamadım siteye. siteninde adını vermiyorum tüm bilimsel araştırmam rezil olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ukraynada ne üniversiteler vardı ki? master doktora falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 abi en çirkinleri bile güzel ya:/ BU ARADA ALTTAKİ İLK YORUMCUNUN AVATARI TANIDIK MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 haha evet bizim emo topiclerimizde var baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben de bizi görmemiş zannettim meğer alttaki yorumlar da çok farklı değilmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Whoops said: ayıptır sölemesi geçenlerde yaptıgım bilimsel bi araştırmada enteresan bi arkadaşlık sitesi buldum. site enteresan bütün rus hatunlar türkçe yazılar yazmışlar infolara. kolpa mıdır lan bu ne böle diye daha derin incelemelerim sonucu sitedekilerin harbiden dogru oldugunu gördüm. e şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum habere.. rus ve ukraynalı arasında pek fark göremeyen şu bünye ne eylesin şimdi. bakmaya doyamadım siteye. siteninde adını vermiyorum tüm bilimsel araştırmam rezil olur diye. Aynı siteden bakamışız galiba , ben de bi 10 gune belarus a gidicem , bi netten takılıyım kızlarla tanışıyım dedim . 3 tanesi turkce konustu benimle biri turkce ogretmeni cıktı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 genel ev deilde ne ? geneleve bukadar benzeyip bukadar güzel kızlara sahip başka ülke varsa oraya gidelim.. sanki hergün oraya gidiyomuşum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 deliler de ben deli değilim der zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar