Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ne kadar acı dimi? Seni bırakıp gitmek… Ne kadar acı dimi? Bir anda yaşananları silebilmek… Ne kadar acı dimi? Pişmanlıkla yaşayıp gitmek… İçimdeki pişmanlıklar, yaraladı yüreğimi. Hiç düşünmediğim, düşünemediğim kadar ağırdı… Bu bana ağır çok ağır… Oysa o kadar pişmanım ki… Bir şans daha verilse, bir şans daha… Keşke demeseydim… Bir şans daha verselerdi de. Dudaklarımı mühürleseydim… O kadar çok istiyorum ki. Karşına çıkıp beni affet diye yalvarmak… O kadar çok istiyorum ki sana sarılıp, bir daha bırakmamak… O kadar çok istiyorum ki, seni deliler gibi öpmek… Beni senin gibi anlayabilen kimse yok bebeğim. Sen giderken beni benden alıp gittin… Kendimi de bana küstürdün… Artık tutunabileceğim bir benliğim yok… İçimde bulunan kütüphanedeki her şeyi a dan z ye sen biliyordun… Kayboldum orda sevgilim, bulamıyorum… Bilmiyorum… Oysa bir şans daha verselerdi bana… Öylesine bakardım ki gözlerine… Bir şans daha verselerdi bana. Öylesine severdim ki seni… Bir şans daha verselerdi… Bir şans daha… Sana dön diyemem, sana beni affet diyemem… O kadar pişmanım ki sana bakmam, bakamam… O kadar pişmanım ki gözlerim, gözlerine bakamaz bile… Bunları yapabilecek bir ben bile yok artık… Elveda… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi anladiğim kadariyla hep sabahliyorsun bi depresif hava var sende iyidir gerçi yazar/şair adama depresif hava xD bence drama olarak devam et ben daha çok beğendim 2. yazini Edit: 3. yazınıda okudum bence cok güzel acayip duygularimi yansitiyor cok tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 olayı 3 nokta bence uymus 3 nokta gayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nostredamus said: Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Uyku girmiyor gözlerime... Ben hala düşünüyorum sevgilim… Hala aklımdan geçiriyorum… Acaba neydi diye? Sen biliyor musun? Boş ver o zaman… Bir sigara daha yakayım… Evet, oldu… Biraz daha çekiyim içime seni… Şimdi daha iyi oldu… Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Biraz da şarap lazım dimi? Kırmızı en sevdiğin renk, evet içiyorum. Seni biraz daha içiyorum… Şimdi daha iyi oldu… Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Biraz gerilim ne dersin? Evet silah… Korkutucu ve bir o kadarda adrenalin salgılıyor insana dimi? Merak etme bu kadar kolay olmayacak son veda… Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Şimdi biraz duman… Evet... Biraz da şarap… Evet… Ve şimdi son elveda… 01.Ağustos.2008 ( CUMA ) Erhan ADSAY ahanda ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 :) sağolun yorumlar için gerçekten bunu hobi yada gerçekten iş olarak yapanlar o yorum o kadar önemli ki anlatamam size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 2. yazı da süper ya böle yazılarda kendimi buldukça süper hoşuma gidio yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nostredamus said: :) sağolun yorumlar için gerçekten bunu hobi yada gerçekten iş olarak yapanlar o yorum o kadar önemli ki anlatamam size :) abi bence cok güzel yapiyorsun sen bu işi özellikle 2. ve 3. yazini cok beğendim bu türde devam edersen bence iyi olur(depresifim lan ben asdgasg)okurken kendimden parçalar buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Kirlendi ruhum, gecenin bu yarısı... Uykum kaçtı, son seferini bekleyen, bir denizci gibi... Hayat, koca bir çamaşır, makinesi gibi... Döndükçe değişen, döndükçe kirlenen... Bende makinenin içinde, onlarca kirlenmiş elbiseden biri... Ne zaman durucak bu döngü, ne zaman biticek? Hiç temizlenemicez mi? Hiç ak olmucaz mı? Biz hiç insan olmucaz mı? Benliğimizi keşfedemicez mi? Kayboldum dönen bu makinede, kayboldum... Sesimi duyan yok mu? Kayboldum diyorum... Herkes üzerindeki lekeleri başkalarına atıyor... Neredeyim ben? Burası neresi? Dur! Dur lütfen bu kadar yeter, dönme... Sen döndükçe, herkes üzerindeki lekeleri, başkalarına atıyor... Dur! Lütfen dönme, dur... Son bir kez daha şans ver, onlara... Ama bu sefer, merdivenleri tırmansınlar... Kimse kayıp düşmesin, kimse birbirine çelme takmasın... Kimse, kimseyi üzmesin herkes mutlu olsun... Herkes mutlu olmanın, ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bi de yazsan neler olucakmıs heralde =)) cok guzel yazı ellerine saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok teşekkür ederim screwy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yav simdi tersliceksiniz belki ama, 3 noktalar gercekten rahatsiz edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 wissy says: ... MOAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bilmiyorum ama belki derin bir sus yerine veya el alışkanlığı diyim sana ama bu huyumu değiştirmeye çalışıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 aquila said: yav simdi tersliceksiniz belki ama, 3 noktalar gercekten rahatsiz edici. bencede biraz fazla olmuş seyrekleştirilmeli ps: Abi alinmaca yok yazilari fln cok beğendikte yani eksikleri söylüyoruz ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yok gerçekten eksik yanlarımı bilmek beni bir adım daha doğruya ulaştırır. :) çok teşekkür ederim ciddiye alıp okuyup artı yanlışlarımı dile getirdiğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oh şiirimizide okuduk uyku vakti geldi asdfaf iyi geceler herkese Daha devam ettirelim bu topiği eğer elinde materyalin varsa buraya yolliyabilicek . Ben gerçekten tarzini beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ii uykular sir. bi de şey var yazıma dikkat etmelisin. yapcam etcem yerine yapacağım edeceğim gibi.. diğer türlü itici duruyor. yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 obsesifik said: ii uykular sir. bi de şey var yazıma dikkat etmelisin. yapcam etcem yerine yapacağım edeceğim gibi.. diğer türlü itici duruyor. yani bence. bana clex de asdad sir olayini ben yazmadim arkadas yazdi mal herif öyle kaldi :D adminlere yalvarcam silsinler o Sir'u asdsaf iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tamam clex ii uykular o zaman.. hatta herkese ii uykular. ben de zıbarayım artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 :) komple yatışa geçelim iyi uykular pati :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 günaydın. 1i beğendiğimi zaten söylemiştim, 3 ve 4 de çok güzel. ama şiirde ve yazılarda imla çok önemli bence. olucak edicek yapıcam yerine, olacak edecek yapacağım kullanırsan daha iyi olur. sırf bu yüzden yazıyı okumamayı tercih edebiliyor insan. 3 noktanın anlamı "sus" ya da "düşündürme payı" gibidir evet. ama onu da yerine göre kullanmalısın bence. sonuçta nokta da "dur" anlam taşıyor çoğu zaman. hem genelde nokta, doğru yerlerde 3 nokta koyarsan 3 noktanın anlamı ortaya çıkar, yoksa noktadan farkı olmuyor etki olarak, ve göz yorabiliyor. imlanı çok eleştirdim gibi oldu ama diğerlerine laf edemiyorum, gerçekten çok güzeller. ps: yazabiliyormuşssun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 :) Yeter ki eleştir. Gerçekten çok sevindin en yakın zaman da yeni yazılarımı ve denemelerimi paylaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bekle! Dur! Gitme. Gitme, beni dinle. Anlatıyorum, dinle. Seni seviyorum, gitme… Hayat elimden söküp çıkaracaksa seni, çıkarsın. Ben hazırım hayatla savaşmaya, seninle ya da sensiz. Hayat ne kadar, üzebilir ki beni? Hayat ne kadar, sevindirebilir ki? Hayat ne kadar, alıştırabilir ki sensizliği. Gitme! Dur! Beni dinle! Anlatıyorum, dinle. Seni seviyorum, gitme… İçimde her daim sana olan, duygular. İçimde her daim sana olan, anılar. İçimde… İçimde sensiz geçen yıllar. Bekle! Devamını dinle! Zor, sensiz geçen bu günler. Zor, sensiz geçen adımlar. Zor, sensiz yaşanan anılar. Zor… Zor sensiz olan nefesler. Dur! Bekle! Seni seviyorum! Gitme… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cok guzel bi siir ama sanki kelime obeklerinde biraz sorun war daha akıcı olabilir gibi.. zor sensiz olan nefesler.. yerine zor sensiz alınan nefesler.. ya da hayat elimden sokup cıkaracaksa seni,cıkarsın yerine hayat elimden sokup alacaksa seni,alsın yani anlatabildim mi..nefes olmak ile nefes almak arasındaki fark gibi.. ben bırak siir duzyazı yazamıyorum boyle bi elestirince garip de hissettim kendimi neyse umarım elestirilerim yardımcı olur sana =)) icerik cok hos zaten ask siiri sarkısı ne warsa somurmekteyim yaz sen ben okurum surekli =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 teşekkürlerimi sunuyorum :) eleştirin için ayrı bir teşekkür ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar