Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ne zaman boş bir sayfa geçse önüme, karalama isteği ile karşı, karşıya kalıyorum… Karalamak istiyorum ama defalarca silmek zorunda kalıyorum… Nedenini bilmiyorum böyle olmalı. Yazamıyorum… Defalarca deniyorum her defasında başladığım noktaya dönüyorum. Yazamıyorum… Yine yazma isteği dürtüyor beni. Bu sefer yazmaktan sıkılıyorum. Nedenini bilmiyorum. Ya da nedenini “Yazamıyorum.” diye değiştiriyorum… Aslında o kadar güzel ki senaryo yazmak. Bir oyun senaryosu mesela… Düşünsenize bir dünya kuruyorsunuz. Bu dünyanın içine iklimleri, bitki örtülerini, binaları, insanları yerleştiriyorsunuz. Bu insanların içersinden birilerini, şanslı olan birilerini seçiyorsunuz. Onların geleceği ile oynuyorsunuz. Arkadaşlarını siz seçiyor, karakterlerini siz belirliyorsunuz. Kime sırılsıklam vurulacağını veya kimden nefret edeceğini siz belirliyorsunuz. Bu dünyanın tanrısı siz oluyorsunuz. İstediğiniz zaman doğal afet yaratabiliyorsunuz. İstediğiniz zaman dünyanın sonunu getirebiliyorsunuz… En güzeli inandığınız adaleti yansıtabiliyorsunuz. Doğrunun yanında olabiliyorsunuz. Bu doğru kişiyi her zaman haklı çıkartabiliyorsunuz. Ya da ülkenin içersindeki üstü kapalı, olayları görebiliyor ve bunu yok edebiliyorsunuz. Yazmak güzel fakat ben yazamıyorum… Nedenini bilmiyorum. Ya da nedenini “Yazamıyorum.” diye değiştiriyorum… 01.Ağustos.2008 ( CUMA ) Erhan ADSAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 erhan sensin di mi? =) yazabilmişsin bence. güzel de olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 :) teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yazamamakla ilgili birşeyler yazıp da bu kadar güzel birşey yazabilmeyi başarabilmişsin ya...tebrikler çok hoş olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Çok teşekkür ederim yorumun için dost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 @Stblack bu arada bugüne kadar aldığım en güzel yorumdu tekrardan çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bu yazamayan halinse biz s*çmişiz be abi = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sağolasın Sir Clexcier :)04.43 yüzümde açan tebessüme inanamazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nostredamus said: Sağolasın Sir Clexcier :)04.43 yüzümde açan tebessüme inanamazsın :P ehehe sende bendeki kiskançliğa inanamazsin xD 2-3 şiir yazdim koskaca hayatimda rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 :) olsun temeli atmışsın o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 harika valla sir e katılıorum sen yazamıosan biz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok sağol obse yorumun için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 erhan abi bu gazla senden roman bekliyoruz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ne demek efenim sen böle yaz ben sana daha çok yorum yaparım böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 :)aslında yazdığım dizi senaryosu, kısa film, tiyatro skeçler var. Hatta bir kaç skeç koyayım buraya hem yorumunuzu alırım güzel olur biraz araştırıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ( SAHNEDE TELEFONLA KONUŞMAKTADIR. AZRAİL YAVAŞ, YAVAŞ GELİR. ) ERKEK – İşte öyle hoca geçen gün yine böyle bir masa donatmışız içiyoruz hatunlar falan. Ohhh ( AZRAİLİ GÖRÜR. ) Eşhedüenlaaa AZRAİL – Hadi lan ordan her şeyi duydum. ERKEK – Abi buyur? AZRAİL – Sen Abdullahdan olma Şahimmerden doğma Erhan Adsay mısın? ERKEK – Evet benim abi, gel bi kadeh şarap koyım istersen? AZRAİL – Yok almıyım, senin canın yeter. ERKEK – Buyur abi? AZRAİL – Canın güzelim. Bak burda ne yazıyor senin vade dolmuş? ERKEK – Ben yeni kontör yükledim abi. Hatta dur bi namaza dursaydım abi. AZRAİL – O elinde ki ne? ERKEK – Şarap abi? AZRAİL – İstersen birbirimizi kandırmayalım. ERKEK – Şaka dimi bu şaka ( GÜLER. ) eee hayatın kendisi bir şakalar bütünü değildir de nedir abi? İşte benim şimdiye kadar yaptıklarımın hepsi şakadan ibaret zaten. AZRAİL – Tamam bende sana şaka yapıcam zaten. ERKEK – Aman diyim… Yapma abi acı bana… AZRAİL - … ERKEK – Memleket neresi abi? AZRAİL - … ERKEK – O siyah cübbe sana çok yakışmış valla. Elinde ki tırpan da çok iyi uyumlu olmuş. AZRAİL - … ERKEK – Abi sizin orası sıcaktır. Gel istersen bak klimayı açıyım biraz serinle? Ah ne dersin? AZRAİL - … ERKEK – Gel bak döner ısmarlıyım sana abi. AZRAİL - … ERKEK – Eşşşhedüüüü AZRAİL – Bak bu oldu… ERKEK – Ya abi bir saniye. Sen neden bu mesleği seçtin? AZRAİL – Aslında bende istemiyorum biliyor musun? İnsanlar ağlayınca dayanamıyorum. Daha yeni başladım ama diğer Azrailler gibi olamıyorum ( AĞLAMAYA BAŞLAR. ) Daha bu ilk işim olucaktı. Onu bile beceremiyorum. ERKEK – Abi tamam beni es geç ben sana taktik veriyim Türkiye de can almaya gelme zaten. Bizim ülkede Azraili bile kandırırlar. Sen git yabancı ülkedeki işlere valla bak. AZRAİL – Sahi mi sence yapabilir miyim orada? ERKEK – Emin ol yapabilirsin. AZRAİL – Bana yardım eder misin? ERKEK – Tabi ki abi? AZRAİL – Tamam bir sonraki görev dur öğreniyim. ( TELEFONU ÇIKARTIR. ) Alo? Evet Türkiye dışında bir yer olsun mümkünse. Tamamdır. Teşekkür ederim. ( TELEFONU KAPATIR. ) Tamamdır hadi gidiyoruz? ERKEK – Nereye? AZRAİL – İngiltereye? ERKEK – Tamamdır. ( IŞINLANIRLAR. ) ( IŞINLANIRLAR. BİR SANDALYEDE OTURAN ADAM. KALP KRİZİ YAŞAR. AZRAİL İLE ERKEK GİRERLER. ADAM AZRAİLİ GÖRÜR. ) ADAM – ( HEMEN DÜZELİR. ) Oh my god… Fuck Ohh Shitt. I am joke man. I am joke… ERKEK – Direk öldür abi hiç dinleme. Öldür… AZRAİL – Tamam. ( TIRPANI ONA GÖSTERİR. ADAM BİRAZ CAN ÇEKİŞTİKDEN SORNA ÖLÜR. ) ERKEK – Nasıl ama bak benle birlikte olursan. Diğer Azraillerin bir numarası olursun abi. AZRAİL – Çok sağol gerçekten. ERKEK – Şimdi bu iş zor bir iş acıma duygusu olmaması gerek. Maaşa bağlarsan bide beni sevinirim. AZRAİL – Hallederiz. ERKEK – Şimdi nereye abi? AZRAİL – Bakalım ( TELEFONA BAKAR. ) Neresi? Fransa? Tamamdır.. ERKEK – Fransa mı? AZRAİL – Evet. ERKEK – Tamam abi. ( IŞINLANIRLAR. FRANSYA. BANKTA DURAN ADAMI GÖRÜRLER. ADAM AZRAİLİ GÖRÜR. ) ADAM 2 – Mersi bien boqu. Et tuva. ERKEK – Et tuva değil et teatü, et teatü dicen. AZRAİL – Ne yapalım? ERKEK – Direk öldür abi. AZRAİL – ( TIRPAĞI DOĞRULTUR ADAMDA ÖLÜR. ) ERKEK – Tamam abi şimdi benim gitmem gerek. Sen böyle aynen devam et. Takıldığında alırsın beni yanına tamam? AZRAİL – Tamamdır. ( IŞINLANIRLAR. IŞIKLAR SÖNER. ERKEK EVDEDİR. TELEFONLA KONUŞUR. ) ERKEK – Mesleğim mi ( GÜLER ) Şaka mı yapıyorsun olum dünyada benim kadar kazanan yok. Azrailin yanında çalışıyorum. Ayda 50 milyar alıyorum sen ne diyorsun. ( GÜLER. ) Tamam sorarım. Eleman lazım olursa ararım seni merak etme. ( AZRAİL GELİR. ONU GÖRÜR. ) Her neyse şimdi işe dönmem gerek. Görüşürüz kendine iyi bak. AZRAİL – Hazır mısın? ERKEK – Hazırım. ( TIRPANI ONA DOĞRU TUTAR. ) ERKEK – Nabiyorsun abi? AZRAİL – Öncelikle teşekkür ederim canım. Bana yardım ettiğin için bu sayede bol, bol günah kazandın. Attarafı biraz yanarsın sonra düzelirsin. Hadi görüşürüz. ERKEK – Ama abiiii… AZRAİL – Görüşürüz… ERKEK – Eşeeedüüüenllaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nostredamus said: :)aslında yazdığım dizi senaryosu, kısa film, tiyatro skeçler var. Hatta bir kaç skeç koyayım buraya hem yorumunuzu alırım güzel olur biraz araştırıyım. ben yazarken gelmiş zaten okuyup yorumu yapacağim birazdan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ben begendim degisik bi çalısma olmus :) animasyomunu yapmam mümkün müdür acaba? adın da geçmiş olur :) msn e eklersin beni mulgear @ hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi drama yokmu söyle 5 sularinda bi duygulanalim zaten msnde aşk meşk mevzuna dalmişiz söyle icimi eritcek bişey xD sikeç güzelmiş ama araya biraz daha espri katarsan güzel olur birde o geç abi serinle klima fln şeyini beğenmedim daha yaratici olalim lütfen : p sakın yilma yazilara devam et başarirsin sen bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sir hep önce davranıosun valla espriler daha zenginleşebilir bnce.. bi de hakkatten ya zaten bunalım alarmları verio bünye daha duygusal bişiler alalım pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bir metin.. de özlem adlı dram bir oyun var ama onu buraya koyamam :P ama bir kaç yazı daha koyabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nostredamus said: Bir metin.. de özlem adlı dram bir oyun var ama onu buraya koyamam :P ama bir kaç yazı daha koyabilirim? arabesk acikli yürek burkan olsun plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Uyku girmiyor gözlerime... Ben hala düşünüyorum sevgilim… Hala aklımdan geçiriyorum… Acaba neydi diye? Sen biliyor musun? Boş ver o zaman… Bir sigara daha yakayım… Evet, oldu… Biraz daha çekiyim içime seni… Şimdi daha iyi oldu… Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Biraz da şarap lazım dimi? Kırmızı en sevdiğin renk, evet içiyorum. Seni biraz daha içiyorum… Şimdi daha iyi oldu… Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Biraz gerilim ne dersin? Evet silah… Korkutucu ve bir o kadarda adrenalin salgılıyor insana dimi? Merak etme bu kadar kolay olmayacak son veda… Saat sabahın 05:30’u ve ben hala uyumuyorum… Şimdi biraz duman… Evet... Biraz da şarap… Evet… Ve şimdi son elveda… 01.Ağustos.2008 ( CUMA ) Erhan ADSAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 İŞTE BUDUR FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi 3 nokta yerine, tek nokta kullansan daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar