Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahım bu nası bi ceza!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
E tamam işte.

Birde babanın warhammerı ile tehdit edebilirsin.

Saat birde mi tehdit ediyor o anlamı mı çıkartalım? Bitişik olursa öyle oluyor :D

Doğrusu:
Bir de, babanın warhammer'ı ile tehdit edebilirsin.

Konu sapti ya. Türkçeci gibi hissettim kendimi :D
Mesaj tarihi:
De yi cümleden çıkarınca anlam bozuluyor.
O zaman de ayrı yazılamaz. Eğer tam bir sonuç çıkaramazsak eğitim bölümüne topic açacam.
Mesaj tarihi:
bence sen trolle adamı, ona izin vermeden. 2 dakkada bir git yanına. yemeğini filan ye. sigarasından otlan.

ha bak bu iyi mesela, evde içemiyorum de, git sigarasından otlan. mezar et orayı ona
Mesaj tarihi:
obsesifik said:
Flameoffear said:
obsesifik said:
benim de hiç ama hiiiç tahammül edemediğim biri bir üst katımda oturuyor.. ilk taşındığımda onun orda oturduğunu bilmiodum başka yere taşınmayı fln düşündüm öğrendikten sonra.. ama korktuğum gibi olmadı mesafe koyunca araya hiç bi şekilde rahatsız olmuosun.. bu kişiyle hem aynı arkadaş grubundayım hem de aynı sınıfta.. derslere pek gitmediğimden sınıfta görmüorm e arkadaş grubumda genelde bana gelio.. haberi olmadığı sürece ki olmuyo genelde hiç bi sorun olmuyor.. vize final zamanı yararlı bile oluyor olmayan notları gidip alabiliosun :D

Az düzenbaz değilmişin ha hani hoşalnıodun o çocuktan??

ulan çok fenasın asıl sen demio muydun çok tatlı çocuk he fln die ben senin gözün var sanıp hiç oralı olmadım hayatım kusura bakma ya :D töbe de olumm yaaa

auhauhua Çok çirkefsin nan.
  • Yeni Oluştur...