nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 E tamam işte. Birde babanın warhammerı ile tehdit edebilirsin. Saat birde mi tehdit ediyor o anlamı mı çıkartalım? Bitişik olursa öyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nileppezdel said: E tamam işte. Birde babanın warhammerı ile tehdit edebilirsin. Saat birde mi tehdit ediyor o anlamı mı çıkartalım? Bitişik olursa öyle oluyor :D Doğrusu: Bir de, babanın warhammer'ı ile tehdit edebilirsin. Konu sapti ya. Türkçeci gibi hissettim kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Evet de ben anlamadım Arma neden kendine ayar verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sert el şakaları yap, ya kavga çıkar yada alakayı keser 2si de işine geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o gürültü de yapar o zaman gör sen sdagoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Letsgetthesunshine said: Solidus Snake =P MUAHAHHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @nileppezdel,arma adamın hevesini kursağında bıraktım nilep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 De yi cümleden çıkarınca anlam bozuluyor. O zaman de ayrı yazılamaz. Eğer tam bir sonuç çıkaramazsak eğitim bölümüne topic açacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Benim türkçem 3 falan gelirdi. İmdat. Hangisi doğru yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ya bariz ayrı yazılacak bir de yazarsın işte. Birde yazarsan saat birde anlamı çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 öhm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Trollemiş olmuşuz sanki biraz kusura bakma dinan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Off. sahibi geldi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 adres ver dövelim diyeceğim de zaten adres vermişsin said: etik sokak kültür apt lam orada mı çocuk.. dövelim mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Pazartesi geliyomuş. Gelin beklerim. Kavun rakı açarım. 2 70likten sonra kimi göstersem döversiniz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 rakıdan sonra.. said: -leeaayhn.. + efenim baba -laayn senin bi gözün büyük lan! +huh? -huh ne lan amerikan züppesi. LAAAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahaha dasaaa havandasın bu akşam anlaşıldı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sana müstahak. hak ettin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bence sen trolle adamı, ona izin vermeden. 2 dakkada bir git yanına. yemeğini filan ye. sigarasından otlan. ha bak bu iyi mesela, evde içemiyorum de, git sigarasından otlan. mezar et orayı ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Davul, zurna ve halay ekibi ayarladım. Geliyorum. Sabaha kadar uyutmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 obsesifik said: Flameoffear said: obsesifik said: benim de hiç ama hiiiç tahammül edemediğim biri bir üst katımda oturuyor.. ilk taşındığımda onun orda oturduğunu bilmiodum başka yere taşınmayı fln düşündüm öğrendikten sonra.. ama korktuğum gibi olmadı mesafe koyunca araya hiç bi şekilde rahatsız olmuosun.. bu kişiyle hem aynı arkadaş grubundayım hem de aynı sınıfta.. derslere pek gitmediğimden sınıfta görmüorm e arkadaş grubumda genelde bana gelio.. haberi olmadığı sürece ki olmuyo genelde hiç bi sorun olmuyor.. vize final zamanı yararlı bile oluyor olmayan notları gidip alabiliosun :D Az düzenbaz değilmişin ha hani hoşalnıodun o çocuktan?? ulan çok fenasın asıl sen demio muydun çok tatlı çocuk he fln die ben senin gözün var sanıp hiç oralı olmadım hayatım kusura bakma ya :D töbe de olumm yaaa auhauhua Çok çirkefsin nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 en iyi yol bildiğin yoldur. okula onunla aynı yoldan gitmezsen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar