EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Selam dostlar,unutanlar unutmayanlar ,senkimsin kardeşim diyenler :) Herkese selam yeniden uzun zaman sonra paticik forumlarla hayat buldum yeniden... :) Bu yüzden hepinize tekrar ve tekrar Merhabalar demek istedim ve hatta diyorum SELAM KENK LER :-)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Alıntıla
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sanada b@b th3 k3nk 0n th3 fl00|4[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hoşgeldin[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hoşgrldin[signature][hline]En büyük Cimboooomm Biz Bu Vatanı Karşılıksız Sevdik http://linkler.8m.com Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hojh gheldhın ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Vampire Hunter D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.