Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anneyle kuaföre gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne pis birşeydi lan kızları bilmem de benim için işkence gibiydi küçüğüz tabi bi yerede bırakamıyor peşinde sürüklüyordu elinde hep bir fön makinası olan abiler elleri boyalı boyalı tırnakları renkli ühühü
Mesaj tarihi:
benim annem berbere oyuncek,çikolata,şeker vs veriyomuş önden gidip bende berber kendi veriyo sanıyodum. işin kötüsü burçeği öğreneli daha 3-4 sene oldu şaşırmıştım baya öğrenince.
Mesaj tarihi:
elesso said:
benim annem berbere oyuncek,çikolata,şeker vs veriyomuş önden gidip bende berber kendi veriyo sanıyodum. işin kötüsü burçeği öğreneli daha 3-4 sene oldu şaşırmıştım baya öğrenince.

ha ben olayı yanlış anlamışım bu yazdığım annemin beni berbere götürmesi. annemin yanında kuaföre gittiğimi hayal mayal hatırlıyorum,bahçede oynuyodum genelde.
Mesaj tarihi:
ben bilmem kaç yaşına kadar berbee bile gitmemişim. haykırıp dağıtıyomuşum mekanı. babam nice deneyler yaptı saçlarımda, 90ların başında 80 model saçlarım vardı lan, böyle arası uzun üstler bi garip falan.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
babayla berbere gitmek vardır asıl. saç baba nasıl isterse öyle kesilir, benim durumumda ise babamın tabiriyle "yumurta gibi" 2-3 numara kafa kazıtma idi.

evet vahimdir o ilk okulda bile saçım ronaldo gibiydi. alaburus mu ne öle bişeydi. çok kötü..
  • Yeni Oluştur...