slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ne pis birşeydi lan kızları bilmem de benim için işkence gibiydi küçüğüz tabi bi yerede bırakamıyor peşinde sürüklüyordu elinde hep bir fön makinası olan abiler elleri boyalı boyalı tırnakları renkli ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 benim annem berbere oyuncek,çikolata,şeker vs veriyomuş önden gidip bende berber kendi veriyo sanıyodum. işin kötüsü burçeği öğreneli daha 3-4 sene oldu şaşırmıştım baya öğrenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hiç gitmedim gittiysemde hatırlamıyorum evin dibindeydi zaten berber çok tatlı bir amcaydı hep şeker verirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oha hiç gitmedim. İyi ki de gitmedim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elesso said: benim annem berbere oyuncek,çikolata,şeker vs veriyomuş önden gidip bende berber kendi veriyo sanıyodum. işin kötüsü burçeği öğreneli daha 3-4 sene oldu şaşırmıştım baya öğrenince. ha ben olayı yanlış anlamışım bu yazdığım annemin beni berbere götürmesi. annemin yanında kuaföre gittiğimi hayal mayal hatırlıyorum,bahçede oynuyodum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben genelde babamla giderdim cocukken annemle berbere hiç gitmedim valla. allahtanda gitmemişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 babayla berbere gitmek vardır asıl. saç baba nasıl isterse öyle kesilir, benim durumumda ise babamın tabiriyle "yumurta gibi" 2-3 numara kafa kazıtma idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben bilmem kaç yaşına kadar berbee bile gitmemişim. haykırıp dağıtıyomuşum mekanı. babam nice deneyler yaptı saçlarımda, 90ların başında 80 model saçlarım vardı lan, böyle arası uzun üstler bi garip falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kızlar güzeldir ordaki hep gitmk istemişimdir he bide karılar hamamına fegsfvcsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mr_Hand said: babayla berbere gitmek vardır asıl. saç baba nasıl isterse öyle kesilir, benim durumumda ise babamın tabiriyle "yumurta gibi" 2-3 numara kafa kazıtma idi. evet vahimdir o ilk okulda bile saçım ronaldo gibiydi. alaburus mu ne öle bişeydi. çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 valla ben babamla giderdim kendim nası istiosam ole kestirirdim. biraz uzun bıraktırırdım. sonra babam devreye girip biraz daha kısalttırırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 erkek babayla kız çocuğu tek gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben tek giderdim aslında, karşımızdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar