2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bidaha yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 feyk inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 wth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ballı.. MH kullanıyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 makina ya oynatmış zati bi insan böyle no yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bi an hayal kurdum o para bende olsaydı napardım diye.. sonra farkettim ki 1 günde harcayabiliyorum o parayı :( azmış be dedim.. sonra " salaaak " diye bi ses duydum. cüzdanıma baktım 5 kuruş var. devam ettim hayal kurmaya, daha ekonomik bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 OHANNESBURGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 laaaaaaaaNNNNN!!!!!!!!!!!!!birbir11111111111111111 annem her hafta 1 2 3 4 5 6 oynuyor allah kahretsn ya :( 12 45 var 3 le 6 olsa offf of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Llama said: makina ya oynatmış zati bi insan böyle no yazmaz annemse yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dün babam oynamış. saat 11 oldu dedi bir bak hangi numaralar çıkmış. teletexi açıyordum böle içimden de ülen dedim şuan ben burayı açıyorum ama düşünsene bu numaralar çekildi ve belkide şuan trilyoneriz. sonra sayfa numarasını girdim. sayfa açıldı numaraları gördüm. 1 tane yi zor bilen babama ve kupona tekrar bakıp kuponu çöpe attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 maksimum rakam olarak kaç gelebiliyor orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 49 geliyor olasılıkmı hesaplayacaksın? teorik kısıma göre karda oluyoruz ama pratikte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 selam büyük ikramiye bana çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ve hala burdasın ? way bizim halimize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 patiye olan bağlılığımı değil 12m adriana limaya bile değişmem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 12m gectım de adriana limaya değişmiosan bi sorunumuz var kardeş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ne yani sen 12 m e adriana limayı kazanayamacağınımı sölüosun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 haa bu süper lotoymus sayılsal sandm ohh :D ardeth 54 sayı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o kazanamayabilir ama ben affetmem o para bende olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 helal olsun ne diim adama 12 trilyonu baltık ülkeleriyle yer zaten bu para ülkeden çıkar bee:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Finkel said: ne yani sen 12 m e adriana limayı kazanayamacağınımı sölüosun şimdi? konu o muydu ? ben paticik mi lima mi diye anladım =) 12m e limayı kazanabileceiğinide sanmıyorum... hee ben 1m e kazanırım orsaı ayrı sdfsdfsd :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Gelebilecek tüm olasılıklar arasında kaçının sıralı olduğu kafama takıldı da. sıra fark ettiğine göre ve aynı sayı tekrar gelebildiğine göre (böyle olduğunu var sayıyorum) 54^6 tane olası kombinasyon var. İlk sayı 1 ile 49 arasında olmak zorunda. İlk sayı T gelirse daha sonra 49 (50den sonraki rakamlar gelirse sıralı olamaz) tane rakam gelebilir. Yani 2. rakamın T-den 50e kadar herşey gelme izni var. 2. rakam N gelirse, 3. rakamın Nden 51e, 3. rakam K gelirse 4. rakamın K'dan 52ye, 4. rakam J gelirse 5. rakamın Jden 53e, 5. rakam M gelirse 6. rakamın Mden 54e kadar hersey gelme ihtimali var. Yani Sigma (T -> 0'dan 49'a) * Sigma (N -> T'den 50'ye) * Sigma (K-> N'den 51'e) * Sigma (J-> K'dan 52'ye) Sigma (M-> J'den 53'e) * Sigma(L-> M'den 54e) hesaplatınca bunu kaç tane sıralı çekim var onun sayısını buluyor. da uğraşamadım şimdi. Algoritma analizi sorusu gibi oldu lan sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ileride manyetik sorunlar çeken bir adaya düşer kesin bu rahatsız sayıları bilmenin cezası olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar