Sorj Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 arkadaşlar şu dı dı dııııı dını dı dını dı dı dı böle ha hu ha halaluyala hayala öle bi sese efektli şarkı var 100th centry mi ne tam hatırlamıyorum birde unuttum ya aklıma gelince söylesem?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 nota yazsaydında çalarak anlamaya çalışsaydık uçmuşun sen yau ne o ole dıı dıı dı :D
Sorj Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bab pls yardım ya =) arthur tek benle ilgilenen sensin kardeş bi yardım bab pls[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 walla ben de merak ettim şimdi, ne soruosun acaba??[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
arar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 jeff buckley hallelujah olabilir mi[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 haaa bilmez olur muyum hani dıdıdı dııı dırıdı dıdı?, ha yok senin ki tek "dı" mı?, eheh takılıorum ama çok zor yani çözmek bunu :)
Sensible Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ßâß ßëÑ ŞíMĞí §ëÑ£ë í£Gí£ëÑMëK í§Tíİ0RúM KëÑK £âKíÑ dı dı dııııı dıÑı dı dıÑı dı dı dı ÑëdíR ßâß ßúÑú âÇıK£â P£§§§§§ 0KKKëëİİ KëÑK?? âÑKâK ßâß ŞúÑâ ßí ßâKıÑ ş£§§ ßâH§ëTTíĞíÑ Şú 0£âßí£íR KëÑK "Hââââ Hâ£â£úİâ Hââââ Hâ£â£úİâ Hâ£â£úİâ Hâ£â£úİâ İâ İâ İââââââ" ëZKídëÑ RëK£âM£âRdâ VâRdı P£§§[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young
Sorj Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yaw böle orta cağ müziği gibi böle haaaa efekti var nası tercume edeyimki size ya of =) dün sevda masalını izleyenler varmı????? hani onda gülü verirkenmi ne dı nı nııııı dını nııııııııııııııııııııııııııııııı dıı nı nıııııı dını nıııııııııı çalıyorya böle bişey :D 2.si 1. yi söleyin pls bablar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
umutsavaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 twenty centry foxun müziği galiba anlattığın dınınınnı olan[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Evet arkadaşlar bu topic'in ismini "Konuşma Özürlüler Buraya!" olarak değiştirebilir miyiz lütfen?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sorj Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 umutsavaşcı? adı ney şarkının? pls pls bab söle bab[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Valla emalethin bi lafı vardı böyle sorulan bi şarkıda yine dırıdırı larla helelelöyleri birleştirirsen şahane olcak gibi bi laf etmişti.. hatılradıkça gülerim[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bkz. imzam[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
shapshal Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Asteroth, 29 Mart 2004 11:28 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar bu topic'in ismini "Konuşma Özürlüler Buraya!" olarak değiştirebilir miyiz lütfen? heheh +1
Sorj Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bablar dalga geçmeyinde söyleyin bab lar pls pls bab pls :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 peki bablar nedir?[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 çayda kahvaltıda yenir acep nedir nedir?[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ne kadar çok soru işareti var bi sayfada daha şimdiden:)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Öne çıkan mesajlar