PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Theridone said: @PhysX Internet sifresi demek; Internet üzerinden (Ösym'nin sitesinden) işlem yapabilmek için gerekli olan şifre demek. Siteden Alıntı: said: Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine giderek yeni şifrenizi talep edebilirsiniz. + rep bugün kapanmıştır gerçi yarın da pazar bu tercihlerin son günlerinin haftasonuna denk gelmesi hoş olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 PassivE_KesH said: ha ben daha düzenli yaptım diyorsun yani :D sdasdad rep yolunda yapilan her sey mübahtir :D @PhysX Pazartesi son gün. Verdiğim listeleri incele, 24 tanesini sırala, yaz bir kağıda git pazartesi yarım saatte halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 pazartesi gitme ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 PassivE_KesH said: Alexi_Septimus said: PhysX said: Alexi_Septimus said: PhysX said: klavuzda listenin en solundaki sütundan. bu internet şifresi nedir? klavuz nerden alıyoruz? abi ciddi mi soruyorsun p: üniversite dekanlıklardan öğrenci işleri falan diyorsun. peki diyelim ki alamıyorum, durumum yok. sen söyleyebilir misin bana mesela? alexi istediğin bölümlerin yaz ben seve seve söylerim ister öm at ister burdan yaz bekliyorum. Quote çılgınlığı oldu. Ehaha yok gerek kalmadı teşekkür ederim, girmişim ikinci üniversiteme başarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nasıl ya sonuçlar açıklanmadıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Puanımla değil yeteneğimle girdim ben ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hmms :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar