Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Tercihleri tam onaylarken server patladi fakat sonradan tercihlerin gitmis oldugunu gordum. yalniz terch rehberinde en son tercihleriniz basariyla kabul edilmistir yazacak diyor, ben oyle bir sey gormedim. sadece yazdirdgim kagitta basariyla bildirilmistir yaziyor ustte, rehberde onu mu demek istemisler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sunucuda kayıtlı gözüküyor ise sorun yoktur fakat için rahat etmez ise telefon ile sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben daha vermedim yarın sabah vericem internetten tercih için de son gün 4 ü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 4u evet, rehberde yazan sey cikmadi onun icin sordum ben ama bildirildi demesi yeter sanirim. kayit merkezine sordum sorun yok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sunu bi soleyin kagidin ust tarafindaki bildirildiden baska kabul edildi falan diyor mu? giren kimse yok cevremde arkadaslarim mezun oldu ben yeniden universiteye silbastan yapcam, stresliyim adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 "Tercih Görüntüle" bölümünde tercihlerin gözüküyorsa demek ki sunucu tarafından alınmış ve işlenmiş. Başka bir kabul edildi vs görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tamam sagolasin, rehberi okumakla hata yaptim zaten bastan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ewt tercih görüntüle diiince çkıosa tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sen yinede garantiye al bi telefon cak bi danıs noolur noolmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 netten tercihte neler istiyor tam olarak? örneğin benim netlerimi gösteren kağıt bana ulaşmadı henüz. buradaki bir bilgi gerekli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 internet şifresi yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 program kodlarına nerden bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 klavuzda listenin en solundaki sütundan. bu internet şifresi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o şifre öss'ye başvururken verilen kağıtta yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 PhysX said: klavuzda listenin en solundaki sütundan. bu internet şifresi nedir? klavuz nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Silphatos said: Tercihleri tam onaylarken server patladi fakat sonradan tercihlerin gitmis oldugunu gordum. yalniz terch rehberinde en son tercihleriniz basariyla kabul edilmistir yazacak diyor, ben oyle bir sey gormedim. sadece yazdirdgim kagitta basariyla bildirilmistir yaziyor ustte, rehberde onu mu demek istemisler acaba emin olamadıysan veriver kağıtla. 2 si aynı olmassa kağıtla girilenler geçerli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Alexi_Septimus said: PhysX said: klavuzda listenin en solundaki sütundan. bu internet şifresi nedir? klavuz nerden alıyoruz? abi ciddi mi soruyorsun p: üniversite dekanlıklardan Deacon said: o şifre öss'ye başvururken verilen kağıtta yazıyormuş. o kağıdı bulamazsam okullardan da tercih yapabiliyormuşum. paniklememe gerek kalmadı afasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sakin olun tc kimlik no bve bazı bilgilenizle o şifreyi alabiliyorsunuz linkte vereyim aa kapatmışlar siteden şifre alımını iyiki önceden almısım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 PhysX said: Alexi_Septimus said: PhysX said: klavuzda listenin en solundaki sütundan. bu internet şifresi nedir? klavuz nerden alıyoruz? abi ciddi mi soruyorsun p: üniversite dekanlıklardan öğrenci işleri falan diyorsun. peki diyelim ki alamıyorum, durumum yok. sen söyleyebilir misin bana mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tablolara Buradan Bakabilirsiniz. http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D7112512084C09A032B9893 Edit: Ayrıca Kılavuzlar Liselerden Alınır. 3 YTL Eğer Okula gidip tercih yapılacaksa 3 YTL de oraya verilecek. Netten yaparsanız bir ücret yok. Aklına baska soru takılan varsa cevaplayayim. "Profesyonel Öğrenci" ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @PhysX Internet sifresi demek; Internet üzerinden (Ösym'nin sitesinden) işlem yapabilmek için gerekli olan şifre demek. Siteden Alıntı: said: Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine giderek yeni şifrenizi talep edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Alexi_Septimus said: PhysX said: Alexi_Septimus said: PhysX said: klavuzda listenin en solundaki sütundan. bu internet şifresi nedir? klavuz nerden alıyoruz? abi ciddi mi soruyorsun p: üniversite dekanlıklardan öğrenci işleri falan diyorsun. peki diyelim ki alamıyorum, durumum yok. sen söyleyebilir misin bana mesela? alexi istediğin bölümlerin yaz ben seve seve söylerim ister öm at ister burdan yaz bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yada şöyle birşey yapayım alın bu tablo 4 sol stunda kodlar var: Tablo 4 nettende bulabilirsiniz bulamayanlar için rapid up ladım. eğer baska bir tablo lazımsa söyleyin uplarım. kendi tercihlerimi yapmadım daha fsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tablo 3A ftp://dokuman.osym.gov.tr/2008/2008_OSYS_TERCIH_KILAVUZU/4_tablo3A.pdf Tablo 3B ftp://dokuman.osym.gov.tr/2008/2008_OSYS_TERCIH_KILAVUZU/5_tablo3B.pdf Tablo 4 ftp://dokuman.osym.gov.tr/2008/2008_OSYS_TERCIH_KILAVUZU/6_tablo4.pdf Bilgisayarinda Acrobat Reader varsa direk acar. Yoksa, http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ha ben daha düzenli yaptım diyorsun yani :D sdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar