moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 arkadaşlar kedim son günlerde cok garip davranışlar sergilemeye başladı. yemek yemiyor su icmiyor ayakta durmayı reddediyor oyun oynamayı bıraktı tamamen tepkisizleşti. agzından salya geliyor. nefes alış verişi düzensiz. dün gece ateşi vardı. 2 gündür böyle. daha once hic bu durumla karşılaşan oldu mu? 7 yaşında erkek van kedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hasta olmuş git veterinere göster? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yapma be bende rol yapıyo sanıyodum. farkındayım hasta oldugunun götürücem veterinere ama benden daha bilgili biri varsa yardımını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 e yani durumu ağır gözüküyor burdan verilecek tavsiyeler hatalı olursa kedine zarar verebilir. belki bir ihtimal bağırsağında falan kurt vb bir canlı yerleşmiş olabilir ağzından salya falan akıyorsa. en kısa sürede veterinere götür ki vitamin aşısı falan yapsın hatta serum taksın kendine gelir biraz kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 acil bi durum söz konusu burdan hiç bişey bulamazsın ki 3 gündür öyle ise yakında ölürse şaşma kendini hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yemek ve tuvaletinde düzensizlik varsa bil ki veterinerlik bi durumdur, o yüzden bir an önce götürmeni tavsiye etmekten başka bişey diyemiyorum. eger sokaga bıraktıysan ve dayak falan yediyse bazen oluyo bu tür belirtiler ama ateş olmuyo diye biliyorum o yüzden hastalıktandır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 veteriner e bıraktım. sanırım iyot zehirlenmesi olmuş. sırtındaki mantar yüzünden 1 aya yakın veteriner tavsiyesiyle tendürdiyot kullanmıştık. 5 6 gün bakımda kalıcak. cok ciddi bir şey yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçmiş olsun düzelir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bir de düzelmezse başka bir veterinere daha götür. sokakta hasta bir kediyi ilk götürdüğümüz veterinere tedavi edememişti (yanlış anlamış sorunun) ikincisinde çözüldü anca. ama yine de veteriner ona muhtemelen standart olarak vitamin aşısı falan yapacağı için biraz toparlar kendini iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kimin nesi var diye okudum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 acil şifalar dilerim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sagolun. ev artık siyam kedime kaldı kral kral gezio evde. umarım bu krallıgı uzun sürmez diyelim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 moonfall said: yapma be bende rol yapıyo sanıyodum. yalniz çok güldüm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yanlış doz kalsitosin veren veteriner (!) amcamız saolsun kuzenımın tek gözü görmüyor su an. her veterinere güvenmeyin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar