Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedimin nesi var?

moonfall

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar kedim son günlerde cok garip davranışlar sergilemeye başladı. yemek yemiyor su icmiyor ayakta durmayı reddediyor oyun oynamayı bıraktı tamamen tepkisizleşti. agzından salya geliyor. nefes alış verişi düzensiz. dün gece ateşi vardı. 2 gündür böyle. daha once hic bu durumla karşılaşan oldu mu? 7 yaşında erkek van kedisi.
Sosyal ağlarda paylaş

e yani durumu ağır gözüküyor burdan verilecek tavsiyeler hatalı olursa kedine zarar verebilir. belki bir ihtimal bağırsağında falan kurt vb bir canlı yerleşmiş olabilir ağzından salya falan akıyorsa. en kısa sürede veterinere götür ki vitamin aşısı falan yapsın hatta serum taksın kendine gelir biraz kedi
Sosyal ağlarda paylaş

yemek ve tuvaletinde düzensizlik varsa bil ki veterinerlik bi durumdur, o yüzden bir an önce götürmeni tavsiye etmekten başka bişey diyemiyorum. eger sokaga bıraktıysan ve dayak falan yediyse bazen oluyo bu tür belirtiler ama ateş olmuyo diye biliyorum o yüzden hastalıktandır büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de düzelmezse başka bir veterinere daha götür. sokakta hasta bir kediyi ilk götürdüğümüz veterinere tedavi edememişti (yanlış anlamış sorunun) ikincisinde çözüldü anca. ama yine de veteriner ona muhtemelen standart olarak vitamin aşısı falan yapacağı için biraz toparlar kendini iyi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...