Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Şimdi paticik.com un kendine has bi W3 serverı mı var hakkaten? yoksa gene kuruldu kapandı mı? Peki bende 1.21 patchi var nası eski versiona dönüp girebilicem bu servera ?
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kendine has w3 serverı var da, genelde boş oluyor yani, oynayanlar msnden mesajlaşıyorlar arada yer olmadığı zaman buraya yazıyorlar ya da bilimum topicleri harasslıyorlar
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geceleri dota atıyoruz pati üyelerine yerimiz var. ama sendika dediğimiz bir organizasyon üyelerine daha avantajlı üyelik mevcut, bazen yer bulunmassa kırılmaca olmasın =(
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 olsun o da güzel.. kaç zamandır girmiodum paticik'e çok sefindim şimdi peki benim istediim zaman eurobattle a istediim zaman paticik e girebilme potansiyelim nedir? yoksa çok mu ayar yapmak lazım ikidebir?
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 1.20 kullanıyoruz patide, elinde bi 1.21 upgrader ve 1.20 downgrader ile geçiş yapacağın zaman biraz uğraşırsın ama problem olmaz heralde.
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 peki son sorular.. =) downgrader nerden bulabilirim bir de paticik için bildiğimiz forum accountunu mu kullanıorz ?
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Evet downgrader banada lazım =/
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://www.rtk.gen.tr/downloads/index.php?action=download&id=10 edit:wepla installer değildir denmiş işe yaramayabilir :(
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 peki account olayı paticik forumu üyeliğimle girebilirmiyim servera
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oyuna girince acc alıyosun pati db sinden bağımsız.
Öne çıkan mesajlar