Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fotoğraf makinası alıcamda. en iyi model nedir bi fikriniz var mı? fiyat önemli değil. dijital kompakt olucak. benim aklımda 2 tane seçenek var. 1.si Canon Ixus 970IS 2.si Sony DSC-W300 sizin fikirleriniz nelerdir? bu 2si iyimi hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Redogski said: fotoğraf makinası alıcamda. en iyi model nedir bi fikriniz var mı? fiyat önemli değil. dijital kompakt olucak. benim aklımda 2 tane seçenek var. 1.si Canon Ixus 970IS 2.si Sony DSC-W300 sizin fikirleriniz nelerdir? bu 2si iyimi hangisi daha iyi? amaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Compact makinelerde Canondan pek şaşmamak gerek. www.dpreview.com dan almayı düşündüğün aletlerin incelemesine bakabilirsin. gerçi her aletin incelemesi yok ama ordan bakarak karar verebilirsin incelemesi olanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sony olanı aldım.gündüz çekimleri mükkemmel ötesi.ama akşam çekimlerinden genelde flash kullanmamaya çalışıyo.flash sız bazen kötü çıkabiliyo.gülümseme algılama özelliğide ilginç bi özellik ama bazen yüzeleri algılayamıyo alet anlamadım neden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Compact makinaların genel özelliğidir o. Yeterli ışık olunca çok keskin fotoğraflar çekerler. SLR makinalardan bile keskin olabiliyorlar hatta. Ama düşük ışık şartlarında çok grenli çıkar. O konuda yapabileceğim birşey yok. Flash kullanıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar