pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Telefonuma taktığım 512 mb'lik mmc hafıza kartım war.Ama şifrelenmiş ve ben onu şifrelemediğimden eminim!!!Yada formatı da değiştirilmiş olabilir ama lütfen biri yardım etsin!!! Mesela şifreyi kaldırmak için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bilgisayara tak. içinde bi txt dosyası olacak adı pass le ilgili bişey. onu silersen şifre gider. öğrenmek istersen aç mesela "patgcgj" yazıyor. bunu gidip telefona yazıyorsun. 7284245 oluyor. sonra bakıyorsun neymiş acaba şifrenin esprisi diye paticik çıkıyor. nokia için konuştum. diğerleri de benzerdir. çünkü kart şifrelemek diye bişey yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çok teşekkürler bi deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar