sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Harvesterlar'a bakmanın zor olacağını biliyordum evet ama ben 2 saatten fazla çantamda solar ve wind generatorler tüm tatooine'i gezdim hiçbirini kuramadım. EVET kuramadım. 55-60 olan yerlerde bile konabilecek heryere konmuş artık 4-50 lere bile razıyken hiçbiryere kuramadım. inat ve hırs ile Lok gezegenine geldim ve gözlerime inanamadım. BUrada da neredeyse durum ayni. Sizler nereye enerji santrali kuruyorsunuz? En "enerjik" gezegen neresidir? Abonman parasına acımam gider taşırım hergün. Naboo'yu denemeyi düşünüyorum. Var mıdır gelaksinin belli bir enerji merkezi??? Druid engineer olmaktan vazgeçmek üzereyim valla durum bu şekilde devam edecekse... Çok sıkıldım, gider CH masterlarim hiç olmazsa havamız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 SWG Craft sitesindeki resource list den nerde ne var bakabilirsin..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Guru, yanitin için tesekkürler, ben çok mu kazmayim bilmiyorum ama o sitede de waypoint veya koordinat bulamadim. Zaten yerlerini buluyorum ama boş yer bulamiyorum en ciddi sorunum budur benim Eğer biliyorsaniz swgcraft da resource'un yerini nasil göreceimi de söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 waypoint bulamazsin orda. kendin survey yapacaksin. hani okadarda kolay olmasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Tamam ben simdi anladim, ben survey ile buluyorum yerlerini ama jeneratör koyacak bos alan yok konabilir heryere konmus zaten. Sirf bu yüzden DE biraktim yeni skill ariyorum o kadar artistana da ziyan oldu Pazara yeni giren olmak imkansiz ama bunu gördüm. gidicem Bria'da mühendis char acacaim anasini satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yanlislikla player city zonelari icerisine insaat yapmaya calismis olmayin? dikmeye calistiginizda sari, kirmizi, ne tur bir uyari rengi aliyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Tüm tatooine'i gezdim, olasi heryeri aradim. Olmuyoor olamıyooor... Yeni meslek aramaya basladim bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 başka gezegenleri dene yer bulamadın diye profession degiştirme bence[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 walla bu post ne zaman atılmış üşendim bakmaya ama yavin4 de istersen wp verebilrim eger hala energy icin kasiorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ÇOK sevinirim verir misin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar