BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 komiktir ama nedir bu sorun? dialların icq su açılmıo yani online gösterioda başkalarına online olamıyoruz filan bilen warmıdır?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 adsl kullanıyorum ve aynı sorun bendede var[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hay ya tel hatlarndanmı kaynaklanıo acaba ? icq danmı?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Kablo netim, aynı sorun bende de vardı. Database optimizer'ı çalıştırdım ve şu anda boş bir listem var!!!! Kahrolası contact list'i geri almanın bir yolu yok mudur?!?[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hyr arkadaşların düzgün onu anlamadm nie bizim böle derken açıldı !!!!!!!!!!!!!!111[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: ReaperXS, 29 Mart 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Kablo netim, aynı sorun bende de vardı. Database optimizer'ı çalıştırdım ve şu anda boş bir listem var!!!! Kahrolası contact list'i geri almanın bir yolu yok mudur?!? icq 2002 2003 sürümlerinde listen serverdan update olduğu için online olunca listenin otomatik geri gelmesi lazım , fakat bazen buga giriyor ve liste kendini update etmiyor, sonra düzelir.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 düzeldi[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar