karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 oynatır mı?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Peki çipli oynatmıyor mu?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Vcd dısında oynatır herseyı. DMS3 mod cıpı ıle mp3 dınler divx bıle ızlersın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bende Blue marka çip var .. kopya dvd nin bir tanesini renksiz gösteriyor bir tanesinide göstermiyor nasıl bir iştir bu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben daha dvd izlemeyi denemedim :p sirf ondan zaten yapabilceklerimi baska seylerdede yaparim diye dms 3 chip taktirmamistim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 çip sadece kopya oyunlar için lazım diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Bathory, 13 January 2004 23:32 tarihinde demiş ki: oynatır nasıl oynatır yahu? Çipsiz ps2 kopya dvd oynatırmı soru :) Çip taktırmanın anlamı yokmuş demek ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: theKingpin, 31 January 2004 00:15 tarihinde demiş ki: Bende Blue marka çip var .. kopya dvd nin bir tanesini renksiz gösteriyor bir tanesinide göstermiyor nasıl bir iştir bu ? televizyonunun ntsc desteği yoktur. Siyah beyaz olmasının nedeni o. Farklı bir tvde dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Sanırsam ps2 chiplendikten sonra dvd'de ntsc/pal sorunu kalmıyor öyle değil mi? İyidir chip... hazır chipletmişken biraz da oyuna para saçarsınız :)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Kendercik, 18 February 2004 19:14 tarihinde demiş ki: Sanırsam ps2 chiplendikten sonra dvd'de ntsc/pal sorunu kalmıyor öyle değil mi? İyidir chip... hazır chipletmişken biraz da oyuna para saçarsınız :) eh zaten chipin asıl amacı o. Kopya oyun oynatması değil. Ama tvlerinde bi ntsc/pal destekleme olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Twi yanlız denediğim televizyon sony multisystem yani :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 twi oynatıyo ben kopya matrix reloaded izlemiştim çip taktırmadan evvel[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar