PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: TroLLinG ADLI ÜYENİN BANLANMASINI İSTİYORUM. ÖNCELİKLE TERBİYESİZLİK YAPIYOR. PROFİLİNE Bİ BAKSANIZA ASANIZ KISMINDA ''MEHMET ABİNİNKİNDEN'', SAVAŞ TARAFINIZ DA DA ''SOLSOLSOLSOL'' YAZIYOR. BÖYLE BİŞEY OLABİLİR Mİ YHAA? AYRICA TÜRKÇE'DEN HABERİ BİLE YOK. BU TİPLERİ İYİ BİLİRİM. BUNLAR SÜREKLİ KÜFREDEN,DALGA GEÇEN VE SÜREKLİ SİTELERİ KARIŞTIRAN TİPLERDİR. ADMİNLER LÜTFEN BU ŞİKAYETİ DİKKATE ALIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ekmek said: Recall06 said: shuTdoWnX said: kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Yazik....... HAHAHAHHAA Eet çok iyiydi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hagvırds baydı olm geçin bunları. emo forumu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Arkadaşlar sitemizdeki karmaşadan dolayı hepinizden özür diliyoruz. Bazı kendini bilmezler bu forumu yıkmaya çalıştılar ama biz küllerimizden doğuk. Bunu yapanların hepsini banladık. Unuttuklarımız olabilir mi bilmiyorum ama yönetim panelinden %99.99'unu banladık. Malesef kötü haber site bir süreliğine üye olumuna kapandı çünkü bu kendini bilmezler yeni üye adı vs. ile tekrar üye olabilirler. Bir süre bu şekilde kendi içimizde yaşayacağız. Kendini bilmez insanlar için sizden tekrar özür diliyoruz... Yönetim... asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ahaha imam avatar harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: shuTdoWnX said: kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Yazik....... OHAOASDHOASDHO ŞAKA GİBİ ADAM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ekmek said: Recall06 said: shuTdoWnX said: kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Yazik....... HAHAHAHHAAhadhahadhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 OHA BU 2 CISI DAHA MAKARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yuh pedo fil :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Abi nası avatar o pedo küçült lan tam trolledin. Yani ne yazsan bu kadar trollenmiş gözükemez site :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahahhahahahahah sandalyeden düşcem len asyhdgasfashkfahfah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 PEDO FİL, azhazhauzhauhza RP bir tür rol yapmaymış. %100 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sitenin linkini verin ben düşmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Offf allahım ölüyorum. Bu avatar nedir :D:D ahuhah http://img158.imageshack.us/img158/6715/clipboard01mq2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hayda Critical Information You have been banned from this forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şimdi diabloda olmasam pffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ADRES VERİN!! pm den vs farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 birbirinize pm yani baykuş postası atıcakmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://hogwartsakademisi.forumzen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pedo offasfhas avatar a bak yaaggagahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben banlandım ya :D uff allahım modeme res atmak ta zor geliyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 cado said: http://hogwartsakademisi.forumzen.com +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bence sitenin bir hafta boyunca kitlesini oluşurup düzgün başlayalım sonra trolleyelim. Truva savaşı hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de geliyorum bekleyin yoldaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hehehe banlandı imam :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar