MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Tabi zor oluyo hepsini oynamak ama sıra sıra oynuyom:-)[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bi oyunda yoğunlaşıyom sonra öbürüne geçiyorum zaten 2-3 yıldır hep bunları oyuyorum;)[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Gerçek bir tane winning eleven 7 var onu bulabildiyseniz ne mutlu diğer winning eleven versiyonları pes ile karışık böle salak saçma şeyler oluyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Loading arkadaşım madem baymışın bana psx2'ni verir misin :D bende psx'imi werem sana onda da pro evolution soccer oynarsınız :) şu sıralar oynadığım oyunlar (psx'de): techu 2,marvel vs. capcom ve 4 kere bitirmeme rağmen star ocean:the second story.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 uo rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 --NFS Underground'a aynen devam ediyorum --GTA Vice City (bir ara ciddi ciddi başına oturup kasmayı planlıyorum. İnşallah nasip olacak) --Dynasty Warriors 3 Mutluyum çünkü elimdeki oyunlar yetiyor. Onu alsam bunu alsam diye gerilmiyorum habire.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 TOny Hawk's Underground Winning eLeven superlig nfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 arkadaşlar herkes burada birbirine oynadıkları oyunları tavsiye ederse çok hoş olur hem böylece fazla oyuna sahip olmayanlar oyun alırken verdiği paraya değecek oyunlar alabilir :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 Playstation 2 de oynadığım oyunlar RPG sevenler için Final Fantasy X Final Fantasy X-2 Kingdom Hearts (Katıksız aksiyon) Dragon Quarter da var ama kaydetme sorunu yüzünden tavsiye etmem Aksiyon Prince of persia Castlevania silent hill 3 onimusha 2 Futbol olarak da we 6-7 derim başka birşey demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 kingpin sen de Bandırmadasın istersen takas yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 rise to honor deniyen var mi, tavsiye edermisiniz?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Eveet. forumlar uzun zamandır kapalıydı. Bu aralar neler oynadık? Baldurs Gate II (paticik kapandıktan sonraki gün bitiridm oyunu. Çok da hevesliydim o sıralar oyunun incelemesini yazmaya ama nasip kısmet değilmiş) Dynasty Warriors 4 (oyunu bulabilmiştim sonunda... genel olarak pek sevilmese de ben deliler gibi oynamaya devam ediyorum) Colin McRae 4[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 oss nedeniyle kapaliyiz ondan sadece arada we 7 oynuyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 yeni elime geçen MK deadly allience ile bozmuş durumdayım kafayı x2 oynuyorum bende bide kingdom hearts...Castlevania oynuodum baydı kingdom hearts 2 ne ara çıkıcak?[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 XIII, 007 Everything or nothing, metal gear ( en sonunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 - :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 true crime of la manhaunt ssx3 gibi oyunlar la devam etmekteyim[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Fatal Frame 2 Dark alliance 2 The Suffering[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar