Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Pamukoğlu parti kuruyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekip?

lol

tayyip erdogan aprtiden ayrilirsa veya yeni parti kurulursa abslikli arastirmalar dediginin ne kadar yanlis oldugunu gosterdi

akp nin ekibine degil tayyip erdogana oy veriyor vatandas

butun turkiye bunun farkinda

AKP nin ekibi ne kadar tanitildi veya taniniyordu?

tayyip erdogan bile bunu bildiginden cok istedigi halde cumhurbaskani olmadi cunki kendi giderse halk aprtiye oy vermezdi

turk siyasi partileri liderler etrafinda kurulmsutur ekipler degil

en kral ekibi koy tek bir insan ekibe bakmaz lidere bakip oy verir bu ulkede
cogu insan bolgesinde oy verdigi mileltvekillerini tanimiyor bile vekillerde taninmak icin cok kasmiyorlar zaten onemi yok cunki

telsim bolge mudrulerinden olusan ekibiyel cem uzan bile oy alabildi bu ulkede

osman pamukoglu eger birseyler yapicaksa veya abdullatif sener burdan baslamalilar

demorkasielrde liderler degil ekipler onemlidir
halka bunu ogretmeleri ve alsitirmalari lazim bir basari saglamayi umut ediyorlarsa
Mesaj tarihi:
Önemli olan parti başlarındaki liderler ve onun söylemleri demek istediğim.. O yüzden Osman Pamukoğlu'nun şansı yüksek bence..

edit: Eh, viktorla aynı şeyden bahsetmişiz =)
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:
milletin askere güveni üzerinden prim toplayıp seçime girmeye çalışmak post modern darbecilik değil mi? Global dünyada pek mümkünatının olmadığına inanıyorum.

Öte yandan bir eğitim seferberliği başlatmak için de askeri otorite ideal olabilir. Belki kışladaki askeri daha sosyal içerikli projelerde görme imkanımız bile olur. Doğu'nun kalkınması için güzel bir fırsat yaratılabilir.

(td)
Mesaj tarihi:
akp nin düzgün güven veren ekibi kim yahu? mehmet dingil fırat apocan bülent arınç kemal unakıtan abdullah gül mü ? kusura bakma da geçmişi pisliklerle şeriat özlemleriyle dolu adamlar mı güven veren düzgün ekip ? pamukoğlu kendi menfaati için değil vatansever kimseleri toplasa yanına yeter de artar bile.
Mesaj tarihi:
Kurması durumunda gözü kapalı şekilde değil ama baktım bişeyler yapabilecek gibi koşa koşa oy verırım. Gençlik koluna bile katılabılırım
Mesaj tarihi:
Sİz ne derseniz deyin , insanlar o ekipdeki birçok insanı , diğer kurulu ekiplere nazaran daha iyi görüyor. Tayyip Erdoğan için verilen oylardan bahsetmiyorum. Sadece Tayyip Erdoğan için oy verilseydi %47 olmazdı biraz akıl mantık.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Önemli olan insanlara sunacağı ekip. AKP nin bu oy oranı ile kazanmasının sebebi kurduğu , yanına aldığı ekibin güven vermesi en azından diğer kurulan ekiplere göre daha iyi olduklarının düşünüldüğü içindir.

Şu zamanda hemen şimdi gene seçim olsa gene AKP nin böyle açık farklarla iktidar olacağı kesin , çünkü hala ortada ciddi şekilde düzgün bir ekibe sahip parti yok. Ellerinde malzeme olmadığı için bir ara eskileri bile tekrar gelin diye getirmeye çalıştılar , bu kadar umutsuzlar yani.

Her şeyi de bunu deme. Türkiye'de oy veren cahil (maalesef) çoğunluk bırak ekibi parti vizyonuna bile bakmıyor. Bunlar Türkiye'nin gerçekleri. Söylediklerimin ve senin hatalı olduğunun ispatı olarak: AKROBOT özgürlük meydanına konduktan sonra partiye üye olma yüzdelerindeki artışa bakabilirsin. Kim hangi ekibe bakmış şimdi söyle...
Mesaj tarihi:
Viktor said:
ekip?

lol

tayyip erdogan aprtiden ayrilirsa veya yeni parti kurulursa abslikli arastirmalar dediginin ne kadar yanlis oldugunu gosterdi

akp nin ekibine degil tayyip erdogana oy veriyor vatandas

butun turkiye bunun farkinda

AKP nin ekibi ne kadar tanitildi veya taniniyordu?

tayyip erdogan bile bunu bildiginden cok istedigi halde cumhurbaskani olmadi cunki kendi giderse halk aprtiye oy vermezdi

turk siyasi partileri liderler etrafinda kurulmsutur ekipler degil

en kral ekibi koy tek bir insan ekibe bakmaz lidere bakip oy verir bu ulkede
cogu insan bolgesinde oy verdigi mileltvekillerini tanimiyor bile vekillerde taninmak icin cok kasmiyorlar zaten onemi yok cunki

telsim bolge mudrulerinden olusan ekibiyel cem uzan bile oy alabildi bu ulkede

osman pamukoglu eger birseyler yapicaksa veya abdullatif sener burdan baslamalilar

demorkasielrde liderler degil ekipler onemlidir
halka bunu ogretmeleri ve alsitirmalari lazim bir basari saglamayi umut ediyorlarsa

Yazı tamamen doğru ancak parti liderlerinin kısa dönemde bunu halka öğretebileceğine katılmıyorum. Halkın bu hatasının temelinde cahillik ..vs. var. Bu uzun dönemde "kafa yapısının değişmesi" "oy verme bilincinin oluşmasıyla" olabilecek bir şey bence.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
AKROBOT başbakan yardımcısı olsun.

Hiç olmazsa konuşabiliyormuş.

"etkileyici" zaten direk. Böyle etkileyici bi bünyeden süper A.K. Partisi lideri olur.
Mesaj tarihi:
horizonun ekipten belirttigi seyle sizin anladiginiz bir degil

ornegin arinc in akpde olmasi bir yigin koyden tahrikattan oy alinmasini sagliyor, ayni sekilde iki tane kadiri iki tane suleymanci adamin oldumu bir yigin oy alirsin.

veya alevi adamlarin oldumu yine alirsin

bundan bahsediyor horizon ekip olarak
Mesaj tarihi:
Aleviler aradıkları desteği AQP'de bulamadı. Pamukoğlu onlara sözler verebilir.
Doğudan da "bakın biz kürtlere karşı değiliz" imajı çizmek için aşiret desteği arayabilir.
Cemaatler avuçlarını yalasın, zaten PKK'yla beraber cemaatlerle de mücadele etmeyecekse günahımı vermem Pamukoğlu'na.

Aslında çok öyle ahım şahım bi belirli kesim desteğine ihtiyacı yok, vatansever, ülkenin satılmasını içine sindiremeyen, terörden bezmiş, Allah ve Atatürk kelimelerinin ulu orta bozuk para gibi harcanmasından gına gelmiş her vatandaşı bir şekilde tatmin edebilir diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Sparkcaster said:

- Pamukoğlu, "Dokunulmazlıklar kaldırılacak.

- Partilere hazineden verilen yardımlar kalkacak.

- Özellikle dış politika ve siyasette her zaman şunu dikkate alacağız. Başı dik devlet ve onurlu millet. Bunlardan asla taviz vermeyiz. Asla kimseden talimat alamayız. Kimseyi kendi iç işlerimize karıştırtmayız.

Şunları yapacağına inansam belki düşünürdüm oy vermeyi ama önce biraz araştırayım kimmiş neymiş bu osman pamukoğlu. türkiyedeki hiç bir partiye güven olmaz tanımadığım adama mı güveneceğim.

www.osmanpamukoglu.com

[video]http://video.google.com/videoplay?docid=-6116250043189875117?feature=oembed" width="459">

Kan Uykusu kitabını şiddetle öneririm, Çelik Harekatı günlerini anlatmış, üstteki linkte SkyTürk'de 100 dakikadan uzun bir belgesel olarak yayınlanan videosu var.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Önemli olan insanlara sunacağı ekip. AKP nin bu oy oranı ile kazanmasının sebebi kurduğu , yanına aldığı ekibin güven vermesi en azından diğer kurulan ekiplere göre daha iyi olduklarının düşünüldüğü içindir.

bu konuda bende horizona hak veriyorum (eger dogru anladıysam) öncelikle birçok kesime hitap eden insanlardan oluşan bir kadrosu var ayrıca kemik kadrosu felaket çalışkan. muhteşem bi teşkilatlanma içinde adamlar. o yüzden diger partilere nazaran daha aktif olarak göründügü için güven veriyor olabilir. düşünceleriyle yada geçmişleriyle alakalı degildir.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Buna nasıl gülsem bilemedim alınma ama. Yani AKP şuana kadar gördüğüm konuşmasını ve işini en bilmeyen, en işe yaramaz fikirleri üreten insanlar topluluğu yemin ederim. Baştaki insanlar olmasa bunlar bırak ülkeyi köyü bile yönetemez ki üst kadrolara getirdikleri adamlar cabası. Sen hiç bir AKP milletvekilinin ya da bir bakanın televizyonda bir konuyu (misal terör, misal eğitim) o konunu uzmanıyla tartışırken falan izledin mi? Öyle programları izleye izleye anladım ben bu adamların ne kadar hödük olduğunu. Kaldı ki zaten problemlere yaklaşma biçimleri (arılar, veya şebek suyu ile seyreltilmiş suyu kızılırmak suyu diye göstermeler) ne kadar güvenilir ve ne kadar zeki olduklarını açıkça ortaya koyudu bir çok kez. Aralarında zeki adam yoktur diyemeyeceğim çünküh epsini tanımıyorum ama mal adam çok. Hem de baya çok.

Yani adamlar şöyle bir yasa çıkarmaya çalışıyor "Bir partinin başkanı, başkan yardımcısı (ve bir kaç üst düzey üye daha) dışındaki üyelerin yaptıklarından parti sorumlu tutulamaz". Neden bu acaba, kendileri de gayet farkındalar çünkü partinin mozağinin ne kadar hödük olduğunu. Üstüne zaten bir çoğu dolandırıcılık gibi sevdalara sahip sonradan tüccar olma, eğitimsiz insanlar olduğu için bu yasanın gerekliliği belli oluyor.

Yani açıkçası şunu demeye getiriyorum. AKPye neden oy verildi diye tartışırsak bu son ihtimal olur herhalde.
  • Yeni Oluştur...