Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bish bişi yaptı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Obaaa manyak mıs[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır
Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!
Mesaj tarihi:
siyah background gayet iyi olan etkiyi arttırmış baya.
perspektif problemleri olduğunu zaten biliyosun. bişi demicem o yüzden. devam :)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
bisey sorcam bu
ps i yeni yeni kurcalamaya basladimda mesela resimdeki bazi kotu izleri nasil kaldirabilirim pek basaramadimda zemin saglam kalmiyor :p[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
düzgün zemini bozuk olan kısmın üstüne parça parça kopyalarsan sorun ortadan kalkar. resmin ve seçtiin parçanın büyüklüğüne görede feather değerini ayarlican tabi.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gencim senin bunu bir kayıp olarak görmen gerçekten ilginç. Uzaktanda olsa yakındanda olsa başarılı bir çalışma. Ellerine sağlık :)

Devamını bekliyorum heyecanla
Mesaj tarihi:
ninja tourtles'da vardi ya, bi tane kotu adam yer altindan bole bi$eyi vardi, girip cikardi adini unuttum S'le ba$liyodu, hah onun yeraltindan cikan $eyine benzemi$. ($ey... ne oldugunu unuttum i$te $ey :p)[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:

derslerden biraz fırsat buldum sallamasyon atmasyon bişiler yaptım

bide bu var ama photoshop ile renklendirmeye karar vermiştim. ama mouse ile elime kramplar girmeye başlayınca pes ettim

Öss'urucam böle işe[signature][hline]impossible is nothing

www.fallenbishop.cjb.net

Mesaj tarihi:
Ahh bee bishop benim annemde resim hocası deil ki...
Ama harbi resimler çok çok çok güzel olmuş.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing

[Bu mesaj kawa tarafından 29 Mart 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...