karpuz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 abi beceremiyorum delircem biri bana anlatsın şu işin püf noktasını yahu :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 işe yarar bi öneri: hud_centerid komutu açık olacak yani hud_centerid 1 bu komut düşmanın isminin crosshair da yazmasını sağlar , tabii crosshair düşmanın üstündeyse, güzelliği de burada zoomshot tabanca ile nişan alıp sniper rifle a hemen geçip ateşe basmak, yani crosshair hiç hareket etmeyecek bu komut açıksa düşmanı vurabileceğinden emin olabilirsin zor iştir, deneyim ister, awm ile yapıyorsan awm ye hakim olman lazım vs..[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 macroyla dene once sonra manuel yaparsın eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bu işi anlatan, tutorial niteliğinde demolar var. Onları incelemeni öneririm.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 voic3 arkadasın monitörüne manuel crosshair cizmis olmasın bole kalemle filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Arthur_HellsFire, 28 Mart 2004 13:38 tarihinde demiş ki: voic3 arkadasın monitörüne manuel crosshair cizmis olmasın bole kalemle filan :D Kim bi 'manuel crosshair' için monitorune zarar verirki? Fakat ben bir ara deniyeceğim. ;)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: SilphatosIce_, 28 Mart 2004 19:52 tarihinde demiş ki: said: Arthur_HellsFire, 28 Mart 2004 13:38 tarihinde demiş ki: voic3 arkadasın monitörüne manuel crosshair cizmis olmasın bole kalemle filan :D Kim bi 'manuel crosshair' için monitorune zarar verirki? Fakat ben bir ara deniyeceğim. ;) Pek zarar verdiği söylenemez, asetat kalemi ile yaptığında elinle çıkarabiliyorsun.[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar