Serkanow Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 1. WORM_NETSKY.P 2. WORM_NETSKY.D 3. WORM_LOVGATE.G 4. WORM_NETSKY.B 5. PE_VALLA.A[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Şöyle söyleyim, bir gün içerisinde en çok serverdan blocklanan mailler arasında şu anda Worm.SomeFool.Gen-2 ve Worm.SomeFool.Gen-1 bulunuyor. Henüz başka bir virüs gelmedi.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 valla mail kutum üye olduğum ve çoğu üyesini tanidiğim mailgroup'lardan gelen 24kb lik attachment'leri olan maillerden dolup taşmakta ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Benim de oyleydi, clamav la spamassassin kurdum qmail le birlikte, hepsini daha sunucuda blockluyor. Muthis :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar