karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 SSleri çok başarılı, sitesi biraz yavaş olmakla birlikte çok güzel. sitesi için "tık"[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bu oyun çıkmamış mıydı ya wc3' ün taklidi gibiydi ( yanlış mı hatırlıorum acaba lotr' un strateji vers. i deil mi bu? )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 o oyun çıktı çoktan.warcraft taklidi gibi olsa da muhteşem bi oyun BENCE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 tamam cnm baırma ben saten oynamadım hiç wc özentisi demişlerdi bana bende bişi demedim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hehehe yok canım onu demiyorum şimdi karşı çıkarlar git bew adam mısın öle şey mi olur bariz özenti fln diye belirgin yazıym dedim bence kısmını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nikomedon Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 türkçeleştirilmişi çıkacakmış şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 tarihler 2003 yılına ait zaten, ama hiç haberim olmadı, ne zaman çıktı bu oyun, ne zama oynadınız, neden konu başlıgı acmadınız, kacırdım mı şimdi bu oyunu? çok sufer bişiye benziyor bilemiyorum, üzüldüm.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Kedi üzülme abi bu kadar, ben de görmemiştim, yalnız değilsin. =] Adam bozulmuş resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yok ya 2-3 kere konu açıldı hatta birini ben açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben bitirdim zevkli aslında oynaması ama cık cık daha iyisini beklerdim[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar