BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Tracklisting 1. Bag It Up 2. The Turning 3. Waiting For The Rapture 4. The Shock Of The Lightning 5. I'm Outta Time 6. (Get Off Your) High Horse Lady 7. Falling Down 8. To Be Where There's Life 9. Ain't Got Nothin' 10. The Nature of Reality 11. Soldier On duyunca çok sevindim. pre-order lar başlamış. sevenlerine müjde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 güz diye bekleniyodu yamulmuyorsam bu album,hemen emule dan aratayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gözün aydın eser haha, oasis'i kuruçeşme'ye bekliyoruz seneye piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 6 ekimde albüm çıkıyor. 27 eylül'de de lansman konseri var. az kaldı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o kadar geç mi çıkıo yahu, benim bi arkadaşım sanki bana dinledim dediydi fake mi aca B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yok 2 şarkının kaydı var bende. nete düştü 2 tanesi ona eminim, ama geri kalanlar hakkında bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 evet onlar çıktı ve ben çok beğendim. eskiye dönüş var gibi. özledim artık çıksın yeni albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 torrent e dusmus album Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 tl de bulamadım valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 fena değil bence. son albümden çok daha güzel o kesinde artık iyice sound değişikliğine gitmişler. bakalım konserlerde bu albümden kaç tane parça çalıcaklar. az çalsınlar istiyorum ben ya. izlemişken eskileri izliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yalnız dinledikçe daha çok sever oldum. Liam bu sefer 3 parça yazmış. shock of lightning single çıkmış. çok güzel şarkı. Q'nun dediği gibi oasis back? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ekside yazılanlar gibi ilk defa baymadan bastan sona dinlenebilen bi oasis albumu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oasis'i pek sevmem ama The Shock Of The Lightning süper şarkı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 raw power said: Oasis'i pek sevmem ama The Shock Of The Lightning süper şarkı olmuş. bag it up da çok güzel bence. ilk defa değil yani yuh artık. bi definity maybe filan efsanedir yani. ama artık değişiyorlar yani bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 16 ekim'deki konseri mtv canlı verdi. yani tr de verildiğini bilmiyordum, ama verilmiş arkadaşım dedi :D ama 1 saat 45 dakika filan sürdü konser ama tv de 1 saat vermiş. 20 dakika erken çıktılar çünkü :p doyamadım. heralde paticikteki tek oasis fanı da benim :D afedersiniz ama tr deki tüm konser alanları halt etmiş. gerçekten kötü ses sistemlerinde konser izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar