BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dreagloth said: Kadrolar arasında dağlar kadar fark yok, mantaliteler arasında dağlar kadar fark var. Bu abd deli gibi savunma yapıyor. nasıl yok ya? bir kobe farkı var ortada. bir chris paul farkı var. var yani. o takımda boozer dışında adam gibi oynayan adam hatırlamıyorum. aklımda kalmamış bile :(
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Carmelo Anthony Dwyane Wade Lebron James Kirk Hinrich Dwight Howard Chris Paul Chris Bosh Joe Johnson Shane Battier Antawn Jamison Brad Miller Elton Brand buydu yunanistan'a yenilen takim, tabii ki Paul, Howard falan gibi oyuncularin 2 sene onceki performanslariyla bugunkuler arasinda daglar kadar fark var. Ustune takima katilan kisiler de ortada. Tabii Ispanya ve Yunanistan'a karsi olacak maclar baya keyifli gececek gibi ama gruptan cikamazlar demek baya abarti. Bariz altin madalyalik takim var
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Gilean said: bu arada yorumcu kim bilmiorum da 1- dwight howard'a dıvayn haavırd demeyi bıraksın ya da murat kosova uyarsın dıvayn deil dıvayt die 2- aynı yorumcu howard'ın 1e1de etkisiz olduğunu anca boş top alınca sayı atabildiğini söyledi. zaten bu yorumdan sonra mute'a bastım direk Sahada howard var lebron 4 numarada duruyo ve ayni yorumcu Amerika pota altında ZAYIF dedi.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 BiTcH_oFBaT said: dreagloth said: Kadrolar arasında dağlar kadar fark yok, mantaliteler arasında dağlar kadar fark var. Bu abd deli gibi savunma yapıyor. nasıl yok ya? bir kobe farkı var ortada. bir chris paul farkı var. var yani. o takımda boozer dışında adam gibi oynayan adam hatırlamıyorum. aklımda kalmamış bile :( şöyle yok, tekrar edeyim kendimi. Hücumda zaten abd bir şekilde sayı atıyor. Dolayısıyla şu anki süper kadro olmasa da hücum diğer takımların üstündeydi ama savunma başka mevzu. Adamlar bu atletiklikle savunma yapmaya karar verince, gerçek savunmadan bahsediyorum, sistemli olan, kör dövüşü değil, karşılarında hücum yapacak takım yok bence.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 demek istediğimi anlatmış dreag. bu arada evet gruptan çıkamaz demedim ama çıkamazsa da şaşırmam dedim. fakat bu ağır pressli defansı hep uygularlarsa her takıma 15+ koyarlar eski dream team gibi olur
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sostizm said: Gilean said: bu arada yorumcu kim bilmiorum da 1- dwight howard'a dıvayn haavırd demeyi bıraksın ya da murat kosova uyarsın dıvayn deil dıvayt die 2- aynı yorumcu howard'ın 1e1de etkisiz olduğunu anca boş top alınca sayı atabildiğini söyledi. zaten bu yorumdan sonra mute'a bastım direk Sahada howard var lebron 4 numarada duruyo ve ayni yorumcu Amerika pota altında ZAYIF dedi. dünyada daha "zayıf" bi pota altı yok
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 120-84 aldı abd litvanya maçını. yarın biz litvanya ile yapıyoruz.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben artık bişi demiorum. bu kadar kötü bi kadro hadi onu geçtim bu kadar kötü karaktersiz bir oyun. basketbolun bsi yok. maçını falan da izlemem bi daha bu gerzek ötesi herif takımın başında durmaya devam ederse. cehenneme kadar yolu var
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Daha önce de belliydi tabi ama artık bile bile yaptığını düşünmeye başlıyorum. Çok baltalıyor bu adam oyunu. Kerem Tunçeri harikalar yaratırken alakasız zamanlarda oyundan alıyor. E hadi aldın, tamam dinlensin adam da neden unutursun.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Tanjevic bana benziyor , ben de FM'de gol atan adamımı çıkarırdım oyundan hehe. Öte yandan Kerem'in tekrar milli takıma dönmesi dışında adam akıllı bir basketbol cilvesi yaşatmıyor bu adam bize. Hidayet'in olmayışı bahane gösteriliyor fakat Nowitzki örneği dışında milli takımına herşeyini veren bir ulusal basketbol yıldızı yok NBA'den. Arjantin'liler full kadro NBA'e intikal ettiğinden beri düşüşleri var , İspanyol yıldızlar ise artık contender takım oyuncuları oldukları için biraz daha "acaba"lı oynayacaklar milli maçları sakatlık korkusundan , zaten dramalarına alıştı basketbol sahnesi bir turnuva daha yutmaz...O yüzden Hedo'nun istatistik kağıdını doldurmak dışında büyük katkıları beklenemez mill takıma.Cenk gibi Ersan gibi Semih gibi adamların oyunun üstüne koyması lazım. Ender'in bir an önce milli takımdan uzaklaştırılması lazım adam resmen ABD maçlarını seçerek oynuyor.Geçiniz lütfen. Semih-Ömer-Ersan-Cenk-Engin 5'i oturtulmazsa bu takıma 2010'da fiyaskoya döneceğiz. Kerem Tunçeri 2010 hazırlık döneminde büyük yardımları dokunacak iyi bir guard ama Engin Atsür'ün milli takımda oyun kurucu pozisyonuna ağırlık koyması lazım. Bunların dışında rüya takıma gelirsek , 92'deki kadroyla karşılaştırılıyor , beğenilmiyor falan filan.Ama bu takım Amerika şampiyonası ve şimdi de ciddi anlamda oynadığı son hazırlık maçlarında yenilmedi , yenilgiyi bırakın 30-40'larda farkı koydu rakibin suratına. Takımla ilgili eksi , Kidd'in yanına padawan'ı olarak Paul veya Deron'dan 1inin yeteceğidir bana göre ve bu açılan kontenjandan bir tane daha tam anlamıyla pota altı oyuncusunun kadroya katılmasıydı. Ben açıkçası uzunlar da Elton Brand bekliyordum ama güzel kontratının ve sakatlığının hatrına vazgeçildi kuvvetle muhtemel bu yüzden Howard-Bosh-Boozer 3 uzunundan sadece Howard tam anlamıyla pivot oynayabilecek , bu açıdan bir Tyson Chandler bekleniyordu Koç K'dan sürpriz oldu... Ben kadro her ne kadar yıldız dolu olsada , her ne kadar pozisyonlarda oversize adamlara sahip olsalarda her oyuncunun kendi pozisyonunda oynaması taraftarıyım. Bu yüzden 4 numarada Melo ısrarı yerine Bosh gayet süre almalı. Lebron'u dinlendiren ise Tayshaun olmalıdır. Daha önceki turnuvalarda bu konuları geçersek rakip 3lüklerine çok iyi karşılık veremediğini gördüyorduk Amerika'nın , bu yüzden Redd'in kadroda olması ÇOK önemli -ki zaten hz. maçlarında gördükki Redd üçlük dışında şut kullanmıyor. Gayet güzel.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Chandler alınıp sakatlandı yanlış hatırlamıyorsam.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ABD 87 - 76 Avustralya En yakın skorlu ve düşük skorlu maç oldu bu ABD'nin son 1 yıldaki periyodda. Kidd-Deron-Paul 3 süper kalite oyun kurucusu toplamda sadece 5 sayı ve 8 asist üretebildi. Öne çıkan bir isim söylemek gerekirse Wade skorda , Melo ise rebolarda biraz kendini gösterdi. James 5 top çalma ve 3 blok yaptı savunmada gerçekten günündeydi.Bunların çoğununda Avustralya'nın farkı eritmeye başladığı dakikalarda gelmesi maçın kırılmasına sebep oldu. Onun dışında kötü bir Avustralya kadrosuydu geçmiş olimpiyatlara nazaran , daha çok fark atmaları bekleniyordu. Ayrıca 3-18 üçlük oranı varken , Redd'in niye bu kadar az süre aldığını gerçekten anlamıyorum , üstelik Kobe de yüzdesiz oynarken.
Öne çıkan mesajlar