Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Acaba bu oyun mu çok zor yoksa ben mi çok kötü oynuyorum ilk bölümü geçtikten sonraki bölümleri geçemiyorum çok çalıştım ama iyi dövüşemiyorum bu işin püf noktalarını bilenler varsa yazabilirlerse sevinirissssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 "aramanın gücüne inanalım" demiş ünlü bir paticik üyesi..biraz bakarsan bu konuyla ilgili topiğin asana fazladan bilgi bile vereceği kesin.. ayrıca başka bir paticik üyeside demişki(Ki kendisi genel yöentici) lütfen topic başlıkjlarını içeriklere uygun açalım.[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 birinci kısmını anladım da ben filmden bahsetmiyorum ki oyunundan bahsediyorum bilgisayar oyunu burasıda bilgisayar oyunları bölümü buna göre konu doğru yerde ama arama yapmayı düşündüm emme bole bişi olduğunu sanmadım o yüzden açtım ok ararım yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shewky Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ya aslında bilgisayar surumundeki gercek karakterleri diil yonları netten yuklemelsin yoksa her bolumu sam yada frodoyla gecmek zorunda kalrsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar