HellHound Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 5.30'da NTV'de ozlemisim vallahi billahi soyle topic acmayi[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Güzel maç olacak.Ama LA deki atmosfere gıcık oluyom ben ya keşke minnesotada olsaydı. Garnett triple double yapar diyorum T-wolves kaybeder...[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 minnesota ezecek nıhaıhaı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ya 5.30'da pff allam... yarin 13'de party var iyi mi...[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 gündüz1 de olsa olsa dogumgünü partisi olur sanırım. Eh zor tabi 2lem arasında kalmak. Yat uyu 5 te kalk sonra saat daha uyursun güzelce[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 parti diil party.. lütfen :P minnesota 0wnz0rz & h4x0rz lakers suxx0rz[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 album release party. bknz: turkcerap & turkcerap'in onculeri. bknz: sagopa kajmer[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 katilimci varsa bekleriz :p (mirabeat.com'dan alinti yapalim hemen) SAGOPA KAJMER YENI ALBUM CIKIS PARTISI release party tarihi: 27 MART CUMARTESI yer: TAKSIM/KEMANCI KULTUR MERKEZI baslangic saati: 13:00 yas sinirlamasi: 18 DJ'S : DJ FUNKY C , MISTA BROWN performanslar: DR FUCHS (of nefret) CEZA AKA FATALRHYMER (of nefret) SAHTIYAN MISTA BROWN DERIN DARBE (samsun underground posse) KASIRGA SAGOPA ''TEK YUREK'' KAJMER (SILAHSIZ KUVVET)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 T-Wolves: 73 Lakers: 90 bir nevi ders niteliginde bir mac oldu[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 garnett sıçtı kobe coştu çok bayık başlasa da 2. çeyrekde zevkli bi maç olmaya başladı sonra fark açılıp kobe shaq malone kenara alınınca yine baymaya başladı pizza yedim falan eeahuaue[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Evt 5:30da uyandım 3çeyrek seyredip bi de sabahın (:30 unda dersaneye gittim ve orda uyudum iyi mi ama deydi,,Uzun zamandır sole rahat rahat bi lakers şov seyredememiştim[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar