Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balta misin abicim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aralar cok yogunum isler sebebiyle pek giremiyorum nete. Konu disinda basligi gorunce merak edip okudum.

Ve soruyorum "Balta"misin Recall06?

Bu Sayfada bizim yillar once ucundan tuttugumuz vesile oldugumuz sokak melekleri ile ilgili atip tutmussun ve "sene 2008 degisen hic birsey yok! " demissin.

Bre gafil! Bre Balta! Yazmadan once bi google gir arastir bakayim. degisen birsey var mi yok mu?

Idrak Et

Oku Ogren

Al bir tane daha

Hani utan diyecegim, sanmiyorum utanacagini. DTCF mezunuyum ben, cok gordum senin gibi atip tutan ozenti kucuk burjuvayi. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir laf var. UZerinde dusun bence biraz. Senin burada satmaya calistigin fikirlerin ozunu senin boyun kadar okudum ben. Senin yasin kadar tartistik bu isleri, aktivist olarak yer aldik yeri geldiginde. isim icin diye bilmem kac ytl lik telefonu al, gel forumda populist komunistlik yap. Kapitalist fln diye millete laf sokmadan once gec bir aynanin karsisina. Siyasi ideolejiler yasanabilirlikleri olcusunde reeldirler. Utopik konusup, kominist agizlari yapip luks telefon alan adama kicimla gulerim ben. Ustelik "ISIM ICIN LAZIM" derse daha bi komik olur. isini para icin yapmiyosun di mi? Yani kapital!

O zaman bana allah sabir vermis de sana saglam giydirmemisim, yok boyle bir projeyi gerceklestirecek zeka fln yokmus bizde, seviyesizmisiz, insanligimizi kaybediyormusuz. Hadi ordan zibidi!

Evimde iki kedi bir kopek besliyorum, insan turunun senin gibi ornekleri cok oldukca da sevgim artiyor onlara! Kopek hic degilse kopekligini biliyor!
Mesaj tarihi:
Cevap veme geregi duymuyorum, kilitlenebilir bu baslik.

Ben 2004 ile degisen birsey yok derken mantalite ve tepki veris sekli acisindan almistim olaylari..

Ancak goruyormu ki sende kindness adina bir gelisme olmamis.

Eger projeniz basarili olduysa TEBRIK EDERIM.

I hope, bu ugraslari insanlar icinde yaparsiniz..
Mesaj tarihi:
Ne yapmaliyim onun uslubunda ona cevap vermem mi lazim?

Bana cevap vermek icin acilmis bir baslik bende, rahatsiz oldugu konuya cevabi verdim, kisisellestirdigi konularda cevap vermek istersem OM kullanirim, onada gerek duymuyorum.

Kilitlenebilir dedim o yuzden.

Ben ona laf soksam, onun insanligi gelismez, belki bu olgunluk onu kendine getirir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...