bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Ya bugün iki yerde nargile faslı yaptık arkadaşlarla önce Kızılay Mısır' a gittik arkadaşla buluşcaktık orda nargile içtim ve hiç bir şey olmadı hatta içerken büyük bir zevk aldım fakat baya bi sora Bahçeli Mısır' a geldik arkadaş almıştı nargile ondan otlandım biraz başım dönmeye başladı hemen. Mekan farkı çok önemli bu baş dönmesi olayında bunun nedeni nedir ki acaba nargile nin içindeki maddeler filan mı farklı yoksa biri bozuk filan mıdır nedir yani?[signature][hline]
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Çeşit çeşit nargile vardır.. mesela nargile sigara kadar zararlı derler bazı nargileler için yalandır bazıları için doğrudur.. ben baş döndüren nargile hiç görmedim ama olabilirde tabii.. ama bence içmeden önce sorun derim etkisi olurmu diye, birde nargile için A.H.A. yı tercih edin derim :)
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya büyük ihtimalle o tütün olayı olabilir bi de ikince yerde kömürlerin koyulduğu şeyin etrafını kapatan bişi kodular onna da alakalı olabilir mi acaba?[signature][hline]
Siamon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: BonePART, 28 Mart 2004 21:19 tarihinde demiş ki: 1 nargile belli bi sure sonra bas donmesi yapar 2 ortam onemli kapali alanda daha cok kafa olursun 3 tutun miktari onemli iyi nargileci cok azdir turkiyede herkes kafasina gore 2 tutam otu karistip tikiyo nargilenin azina 4 komurun nargilede durusu bile onemli nargilenin etrafina konur komur ortasina koyarsan tutun yanar aci olur bogazini yakar icilmez 5 malin kalitesi onemli kimi kotu tutun kullanir kimi komur diye kara tas koyar onemli olan guzel temiz iyi yanan mangal komuruyle temiz yanan dumani hos tutun kullanmaktir senin basinin donmesi 90% komurle alakali komur kalitesiz dir yada hizli cekmis tutunu yakmisindir alla alla baş dönmesi niye hiç görmedim bendede hiç yapmaz..
StRencher Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bone hafiften Expert olmuşsun konuda enteresan... Nargile içerken bu kadar detaylı düşünecek kafa kalmaz ama sen iyi incelemişsin olayı :D Yakında nargileye yasak gelir zaten. NAsıl yapıldığını bilen bilmeyen herkez nargile kafe açıyor.... HAberlerde NArgile ile karbonmonoksit zehirlenmesinden ölen birinin ortaya çıkmasına ramak kaldı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: bravecik, 28 Mart 2004 21:13 tarihinde demiş ki: Ya bugün iki yerde nargile faslı yaptık arkadaşlarla önce Kızılay Mısır' a gittik arkadaşla buluşcaktık orda nargile içtim ve hiç bir şey olmadı hatta içerken büyük bir zevk aldım fakat baya bi sora Bahçeli Mısır' a geldik arkadaş almıştı nargile ondan otlandım biraz başım dönmeye başladı hemen. Mekan farkı çok önemli bu baş dönmesi olayında bunun nedeni nedir ki acaba nargile nin içindeki maddeler filan mı farklı yoksa biri bozuk filan mıdır nedir yani? Bir ara buluşalım senin özel bir nargileciye götüreyim sırf tömbeke :)[signature][hline]www.dragger.org
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya aslında bi standart filan getirilse ii olur bi daha saten içmem bahçeli mısır' da ya walla sarhoş gibi oldum nargileden sora 3 - 5 dakka bi de için bunalıyo bırakıosun[signature][hline]
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: bravecik, 28 Mart 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ya büyük ihtimalle o tütün olayı olabilir bi de ikince yerde kömürlerin koyulduğu şeyin etrafını kapatan bişi kodular onna da alakalı olabilir mi acaba? nası yani nargilenin kömür bölümünün üstünü mü kapatti ???? adam cinayete teşebbus etmiş resmen , bacasi çekmeyen sobadan farki yok ki bunun direk CO ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 üstü değil kenarları üstü açık. Silindir şeklinde bişi wardı etrafında üstü açıktı ama[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Bir ara buluşalım senin özel bir nargileciye götüreyim sırf tömbeke :) gidelim gitmesine de aramızda biraz yaş farkı olsa gerek :)[signature][hline]
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ha aman iyi ki yanlış anlamişim ... abi düşünsene az kömür harcayayım da kömürden kãr edeyim derlen yapar güzel yurdumun nargilekafe işletmecisi , beklenir yani ......[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Yok abi kafe öle kötü bi kafede deil yani ciddi anlamda dolu olan bir kafe. Bir de içki yasağı bugün kaçta sona eriyor bilen war mı?[signature][hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 olm seni yiycem gitmedik zaten hobby ede senin yüzünden gitarida ben kontor almaya gittigimde gelmis almissin yarin kizlari cairsamda seni cairmicam lan[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 zaten iki dakkada yoruluyosun pes mode on olup yerleri öpüyosun hemen[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Angelfire, 28 Mart 2004 22:02 tarihinde demiş ki: olm seni yiycem gitmedik zaten hobby ede senin yüzünden gitarida ben kontor almaya gittigimde gelmis almissin yarin kizlari cairsamda seni cairmicam lan ok çaırma bende Berfu larla konustum yarın gitar dersinden sora buluşuruz demiştim sizide çaırcaktım gelmez misiniz ?[signature][hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ogedayda gelcek zaten yarin dersten sonra bakariz adamin sinirlerini yipratiosun aliyim o berfunun numarasinida bi çatla[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Des durrrrr !!!! Wermez ki solerim bu pskopat çaldırıp duruo felam :D Saten bu sizin zengin kızlara benzemez köntör leri bol deildir sizin kzılar gibin :) Bi de Slayer' dan Angel of Death die bi şarkı indirdim manyak indir bi bak msn açamıom babam on :) Bir de konuyu az saptırdık sanki :lol:[signature][hline] [Bu mesaj bravecik tarafından 28 Mart 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 evet bi ara tömbeksi yapal1m tüm ankara paticiklerle buarada benim makinedede bone crush 1n sorun oldu laptopda yazam1yorum 1 lar1 bu arada yar1n eternal bilgisayara gitcez k1z1laya mp3 playerlar1n bayisini buldum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ulan poster de yaptırcaz ne zaman kızlarla buluşcaz yine ekersem küfrü yerim[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Dorsia saten iki kafede de aynı içtim ne odlugunu bilmorum özel nargile mi ne öle bişidi sütlü filan karışık bişi hoş da bişidi fakat dediğin şeyler doru mesela bahçelidekinde başta içerken boğazımı yakıodu bi ara[signature][hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 icq aç burdan yorduk ta bende msn açamiyom burdan (pinarda cairdi ama kizilaya BEN YARIN UYUMAK ISTIYORUM GENE UYUTMUCAKLAR OF ) neyse bakariz sonra ama ankaradan bir lider altinda toplanaraktan tömbek yapma durumunu yaratalim diyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Genellikle 10 dakika boyunca aldığım tüm oksijen közlerin arasından sızan havandan geldiğinde hafiften kafa yapar. Daha çok içim ile ilgili baş dönmesi vs... Ve tabii ki nargilenin içilebilirliği açısından işten anlayan adamların doldurması ve güzel kömür kullanılması daha hayırlı oluyor. Yoksa tütün hemen tütmeye başlar (önlemek için küçük köz kullanılır ve o ismini bilemediğim alüminyum şeyin etrafına dizilir) düzgün yansa da tadi acıdır, acı olmasa bile bi halta benzemez.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Nargile şu kadar sigaraya eşittir hesaplarını hep duyuyorum ama ben bir 3 saat nargile içmiş halimi bilirim; bir de 3 saatte içebileceğim sigaralarla ciğerlerime katabileceğim performansı... Nargile içerken bile yan masada içilen sigara dumanından aşırı derece rahatsız olan hassas bir burnum var. O yüzden hiç ciddiye alamıyorum istesem de... Tabi bu sigara hesabı tütünün yanmasıyla ortaya çıkan gazdan yapılıyorsa zaten yalnış bir hasar tablosu çiziliyor. Nargilenin o dumanı sudan geçiyor falan...[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 nargilenin hafif baş döndürmesinin çok sık we derin nefeslerle çekmeyle de ilgisi war. nasıl ki normal zamanda çok hızlı we derin nefes alınca başınız döner aynı mantık nargile için de geçerli[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar