Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mitsubishi Lancer Sport Sedan

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine said:
Peki bu arabanın yakıt tüketimi nedir 1.5 motor 110 hp az gibi geldi bana =/

fazla etki yapmaz hava filtresiydi şuydu buydu bi kaç + bg gelir arabaya bide 750 $ verir bi nos taktırırsın oldu bitti 50 ytl zaten nos tüpleri 15 20 basım dayanıyo kafan attımı köklersin =)) sol şeritten
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah sabah doktor hastane uğraşırken bir anda baktım ki yol kenarında bir tane parketmiş duruyor. Hemen bir acele inceleme yaptım :)

Ön görünüşü cidden çok güzel ve iddialı. Yandan bakınca da güzel ama arkaya geçtiğiniz an sönüyor bütün araba, kıçı çok büyük ve kaba, Tempra gibi. O tarafa bir şeyler yapmak lazım, bagaj kapağı gerçekten çok büyük ve yüksekte duruyor.

Öte yandan baktığım araba lacivertti, fazla sade duruyor söyleyeyim. Almayı düşünen arkadaş bence resimlerdeki kırmızı veya onun gibi daha dikkat çekici bir renk düşünsün.

Benim baktığım arabaya da 5 kollu iddialı bir jant takılmıştı, ama renk o kadar donuk bir lacivert ki jantlar bile sönük kalmış.

Alınır mı? Olabilir. Sport Sedan 110 beygir mi olur diyebilirsiniz ama öyle basma meraklısı değilseniz 110 beygir o cüssede bir araba için fena değil, 200 beygirlik Corsalarla yarışmayın siz de :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...