Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Peki bu arabanın yakıt tüketimi nedir 1.5 motor 110 hp az gibi geldi bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 70bg p206'dan sonra idare eder bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Letsgetthesunshine said: Peki bu arabanın yakıt tüketimi nedir 1.5 motor 110 hp az gibi geldi bana =/ fazla etki yapmaz hava filtresiydi şuydu buydu bi kaç + bg gelir arabaya bide 750 $ verir bi nos taktırırsın oldu bitti 50 ytl zaten nos tüpleri 15 20 basım dayanıyo kafan attımı köklersin =)) sol şeritten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahuauhauh :) alışacak buraya yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sabah sabah doktor hastane uğraşırken bir anda baktım ki yol kenarında bir tane parketmiş duruyor. Hemen bir acele inceleme yaptım :) Ön görünüşü cidden çok güzel ve iddialı. Yandan bakınca da güzel ama arkaya geçtiğiniz an sönüyor bütün araba, kıçı çok büyük ve kaba, Tempra gibi. O tarafa bir şeyler yapmak lazım, bagaj kapağı gerçekten çok büyük ve yüksekte duruyor. Öte yandan baktığım araba lacivertti, fazla sade duruyor söyleyeyim. Almayı düşünen arkadaş bence resimlerdeki kırmızı veya onun gibi daha dikkat çekici bir renk düşünsün. Benim baktığım arabaya da 5 kollu iddialı bir jant takılmıştı, ama renk o kadar donuk bir lacivert ki jantlar bile sönük kalmış. Alınır mı? Olabilir. Sport Sedan 110 beygir mi olur diyebilirsiniz ama öyle basma meraklısı değilseniz 110 beygir o cüssede bir araba için fena değil, 200 beygirlik Corsalarla yarışmayın siz de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Benim gördüğüm de kum grisiydi ve berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar