Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şeriat getirmeleri günümüz için uzak bir ihtimal ama o tür bi oluşumun altyapısı hazırlanıyormuş gibi bir izlenim yaratıyorlar. buda insanları normal olarak tedirgin ediyor. akpye karşı alternatif olmayışıda bu tedirginligi korkuya çeviriyor. şahsen akpnin neyin peşinde oldugunu hala anlayabilmiş degilim. ne onlara oy verenleri temsil edebiliyorlar nede geri kalanları. özellikle son dönemlerde sorun çözmek degilde sorun üretmeye dayalı bir politikaları varmış gibi her kuruma el atıyorlar. ilk 1-2 seneki gibi parlak dönemleri artık geride kaldı ve giderek çöküşe geçtiler. bu çöküş dönemleride ülke için gayet sancılı oluyor çünkü çok saldırganlaştılar. aslında gayet donanımlı insanlara sahip bir parti isteseler çok güzel şeyler yapabilirlerdi fakat bazı dayatmaları yüzünden hem kendilerini hemde ülkeyi aşşagıya dogru çekiyorlar. o gazetelerde yazdıgı gibi "Müslüman, demokratik, laik, ekonomik açıdan istikrarlı ve AB ile Ortadoğu’yu birleştiren bir ülke yaratma projesi, dünyamızın en önemli siyasi deneyi... Ve çökmenin eşiğinde duruyor” bir deneyin söz konusu olduguna inanmıyorum. daha dogrusu bu deneyi akpnin deneyi olarak görmüyorum. önceden islama ve ortadoguya savaş açmak denendi sonradan ılımlı politikalar deneniyor. bu deney kararlarıda artık bilderberg toplantılarından mı çıkar mason localarından mı çıkar nerden çıkar bi fikrim yok ama dönem dönem bu şekilde yönlendirmeler oldugu da gayet açık. deney yapan varsa bizim dışımızda birileridir.
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ergenekonla ilgili belgeler ve bombalar öngörü zaten.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Horizon said: Ergenekonla ilgili belgeler ve bombalar öngörü zaten. 3 el bombası ve agartaya ait belgelerden bahsediyorsun sanırım...
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ergenekoncular Om Nama Shiva Ya cılarmışşşşş O_O
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Drakkahn said: Horizon said: Ergenekonla ilgili belgeler ve bombalar öngörü zaten. 3 el bombası ve agartaya ait belgelerden bahsediyorsun sanırım... Cephanelikleri unuttun , haberleri bari doğru düzgün takip edipte konuşsan daha hoş olacak.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Horizon said: Drakkahn said: Horizon said: Ergenekonla ilgili belgeler ve bombalar öngörü zaten. 3 el bombası ve agartaya ait belgelerden bahsediyorsun sanırım... Cephanelikleri unuttun , haberleri bari doğru düzgün takip edipte konuşsan daha hoş olacak. Pardon bir de İlhan Selçuk'a hediye edilen av tüfeği vardı, atlamışım...
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 AKP türbanı öne çıkarttı çünkü ilk 4 yıllık performansı gösteremeyecekti. Böylece mazlum durumuna düştüler. Bir dahaki seçimlerde yine mecliste olacaklar. Ama AKP'yi güçlü kılan CHP'dir. AKP olmazsa CHP var olamaz. CHP olmazsa AKP var olamaz. İkisi denklemi dengeliyor bence (Burası biraz çalıntı oldu be :P ) Bence biraz daha dikkatli düşünmek gerekir. edit: Ama kapatılmaması daha iyi oldu. Adamlar zaten bağımsız aday olup tekrar meclise girecekti. Yönetimde bir şey değişmeyecekti. Bi de seçimler sonuçlanana kadar borsada milyarlarca dolar buharlaşacaktı
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sanki chpnin başında baykal olmasa tüm halk chp ye oy verecekte, yok efendim chp imiş akpnin var olma sebebi.2002 den önce 3 yıl chp mi vardı mecliste.aklınıza birimi girdi senin? akpnin var olma sebebi dp iktidarında beridir gericilere göz yuman iktidar sahipleridir.sanki 50 yıldır chp iktidarı varda halk tepki olara akpye oy vermiş.suclu arıyorsanız avantajı adam sendeci milletimizde arayın.
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şiddeti öven ve demokratik olmayan yollara sapmıyorlarsa, bir siyasi partinin kapatılması iyi bir şey değildir. çünkü beraber yaşadığın insanların tercihidir. "seçimlere saygı duymak zorundasınız" geyiğine girmeyecem zira saygı gibi içi boş boktan kelimeleri hiç sevmiyorum da, önemsemelisiniz çünkü aynı ülkeyi paylaşıyorsunuz. gerçi iktidar sarhoşu çapulcular bu lafımı anlamıyor ya du bakalım. türkiye de ki partiler seçmeninin tercihlerini yansıtmayacak kadar totaliter yapıda olsalar da, milletvekillikleri tayyoş un iki dudağı arasında olsa da yine de "kabaca" da olsa bir tercihtir. yalnız AB de demograsi diye diye destek vermek için bula bula ak. partisini mi bulmuş bundan önceki iktidarlarda nerdeymiş ben onu anlamıyorum?? sanki demokrasi bir tek bu çapulcular başa gelince demokrasi oldu ondan önce padişah vardı.. hayret bişe. rezillik.
Öne çıkan mesajlar