Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Taa eskiden bir konu açmıştım "kuki" ile ilgili... Şimdi bugün kuşla ilgilenirken gaza geldim de, ben bu kuşu coşturayım gerekirse 3 oda 1 salon bi kafes alayım yanına da bi eş alayım falan diye... Bu arkadaş 1.5 yıldır felan bizle fakat hala ele gelmemekte ısrarlı, şimdi eş alırsam iyice soğuyacak bizden... ondan korkuyorum... elinizle yem verin vs. tarzı öneriler var hep.. elimle verince yiyo ama daha bi alıştığını göremedim yani (aç bırakma metodunu söylemeyin benim gönlüm el vermez zaten öyle bi şeye) ne yapayım ben bu kuşa evcilleştirmek için ya da... "artık ondan adam olmaz sen ona bi eş al" mı diyorsunuz? Bi kıyak yapayım yeni kafes alayım dedim, 500ytl kafes...yes o rayt dedim ben de... Pringles kapağına koyup tutuyorum önüne yemleri, kenarına konsun diye, gagasıyla vurup yemleri döküyo ahuh... bi tek gagasına dokunduruyo, gagasını tutuyorm iki parmağımla bi şey demiyo fakat başka bi yerine katiyen dokunamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aç bırak ölünce anlar değerini saddf benimde bir sultan papağanım vardı oda alışamamıştı fakat bildiğim kadarıyla cennetler mutlaka eşli büyütülmelidir diye bir muhabbet var ve pek evcil değiller ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bende de vardı bunlardan 2 tane. Paso ötüyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Eehueh senin elini ne yapsın, yiyecek varsa geliyor işte akıllı hayvan. Valla bunlar çok cins hayvanlar. Mesela Passive sultan papağanının alışamadığını söylemiş, temastan herhangi bir şekilde rahatsız olmayanlarını gördüm. Bir tanesiyle öteki birbirini tutmuyor. Gerçi en temel faktör türü. Gerekli bilgiyi google'dan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 çok korkutmadan kafesinde alıştırabilirsin eline ama "korkutmadan". benim çatlak kuzende hint bülbülü mü ne vardı bu şekilde korkudan mefta etmişti zavallı hayvanı ztn ufacık bişeydi garibim. bide bu kuşlar meraklı oluyo bişeyler söyle yada garip sesler çıkart direk dikkatini sana verir o şekilde de yavaş yavaş alıştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 of renkerin güzelliğine bak ya direk göbeğinden öpüceksin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İnternetten baya bi araştırdım fakat özel bi teknik yok, bir de evet, eğitilmesinin zor olduğu yazıyordu... "konuşun" falan yazmışlar ayrıca yine araştırdığım yerlerde de ama konuşmak pek dikkatini çekmiyo bunun =) Kafesin içinde alışması için sanıyorum ki 2 gün felan elimi kafesten çıkarmamam lazım... =) Dışarı çıkarıyorum mesela sonra yemliğini söküyorum kafesten elime alıyorum belki ordan yer kenarına konup felan diye ona bile konmuyo elimden çekirdek alıyo, ama elime tam saldırmıyo hafifçe ıssırıyo çok dürtersem sert ıssırmaya başlıyo... Bugün de banyoya götürüp yıkadım bunu mest oldu zuhah tam bir yavşak ya yıkanırken iyi, elimizi uzatınca kötü oluyoz...cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Cok sevimli hayvan, boynunu kirasi geliyor insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Olivies said: Cok sevimli hayvan, boynunu kirasi geliyor insanin. bu nasıl bi istek ya, insan olan zaten boynunu kırmaz zavallının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar