horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 para başarının ardından gelir. yaptığın şey ne olursa olsun, sen onda iyi olursan, çalışır çabalarsan, az veya çok seni memnun edicektir. önemli olan tek şey istikrar. hayatın ona göre devam eder. enteresan bir durum ama öyle. birşeyi istemeye başladığın andan itibaren ona göre şekillenmeye başlıyo hayatın. durduk yere biriyle tanışıyosun, bi konuşmada lafı açılıyo falan felan. bişiler oluyo. şansın oluyo. o bi yana da işte sen yaptığını iyi yaptıktan sonra ne olursa olsun işin de olur paran da. en önemlisi de kendini başarmış hissedersin ki en önemlisi bu. ben kendi konumum için ne kadar ıstırap çektim kendim bilirim. ki gidecek çok yolum var hala. tecrübe ettiğim bunlardır kardeş. istikrar ve sebat. inat edersen çabalarsan BİRŞEYLER olacaktır. iser spor olsun ister başka bişi. bi de önüne gelen fırsatları iyi değerlendirirsin oldu bitti. kendi işimi kuracam, bakkal olacam gibi zorunluluklar yok. ben de çok çekici gelen şeyleri geri teptim kendi inadım ve isteklerim uğruna. şimdi en azından bir tatminim var, olabilecek kadar param olmasa da.. ve sevmediğim bir işi yapmıyorum. bu da en güzeli.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Öne çıkan mesajlar