Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ahanda yine bir eğlencelik anime. Ecchi diye geçsede shounen gibi durmaktadır. Zaten amngasıda shounen. Neyse esas oğlan Rito klasik olarak Sairenji adlı kıza aşıktır ama itiraf edemez. Bu esnada Lala diye birtane hatun ortaya çıkar ve aslında bu hatun başka bir gezegenin prensesidir. Evlilik döneminde olduğu için adaylardan birisi ile evlenmeye karar veriri. Uzun lafın kısası tahmin edeceğiniz üzere Lala Rito'yu eş olarak seçer babasıda eğer bizim oğlan Lala'yı korumayı başarabilirse evlenmelerine izin verecektir şayet başaramazsa Ritoyu dünya ile birlikte yok edecektir. Benim en çok hoşuma giden direkt black cat'teki eve var burada. Şekil şemal hareket ses aynı. Birde bu karakter assassin olunca tadından yinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ecchi olarak kesinlikle izlenmiyor. Yani OP+ED de 17 bölüm toplamından fazla fanservice varsa bir yerde yanlış yapıyorsunuz demektir :> OP çok tatlı yanlız. OP singledaki ikinci şarkı "the last day" de inanılmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 DVD ripleri çıkmaya başlamış. Bakarım bugün yarın ama pek umutlu değilim Kanokon gibi borderline hentai olucağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 dayanamadim izledim birkac bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sakalımızda var ama >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar