ravienne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 öhem ehem. 6-7 sene önce lanet olası küçük kardeşim sabahın köründe full ses izlediği için hayatımda geri dönüşü olmayan bir çizik bıraktı bu meretler. :7 Ayrıca sıkı sıkı sarılmayı sevmem,sıkı sıkı sarılmayı seveni de sevmem.Ne demiş şair; uzaktan uzağa bir gülsen yeter. Yeter dimi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Welcome dostum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 batarken güneş ardında tepelerin, a mk bütün teletabilerin. diyede devam eder Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 snowhite said: tinkiminki gay bitek çünkü janjanlı kırmızı çantası var. poo çok şeker kırmısı kırmısı, dipsi normal erkek ya da rp yapıyo olabilir, lala da tinkiminki yerine geçmiş kız görünümlü erkek bence hmmm....bu durumda poo ve dipsi normal bunlardan birini seçebilir bençe...hayır izlemiyorum programı sadece bir defa gördüm :D izlemedigin belli, o tinkiminki degil tinkivinki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Garip geliş olmuş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=8439483550&ref=ts hojgeldin :() Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.