sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sg-1 said: Galatasaray ballıdır, gider en kolay takımı çeker, sonra elenir.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Helcaraxe said: bence galatasaray balıyla basel fln çekcek aha burayada yazıyorum :D basel çekmedi ama staue bukreş çekti :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yok elenmicez bu sefer. lütfen ama artık ya
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 khala said: steau bukres - galatasaray
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 FromTheHell said: yok elenmicez bu sefer. lütfen ama artık ya ne zaman elendi ki şl ön elemelerinde?
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 2si halloldu, içimiz rahat etti, beşiktaş kaldı bi tek. O kura da saat ikideymiş.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kolay rakip çekip elenme olayına dedim ben onu gerçi
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Güzel kurra, ülke puanımız artsın. oh mis.
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 3. ÖNELEME TURUNDAKİ TÜM EŞLEŞMELER Anorthisosi Famagusta / Rapid Wien - Olympiacos Vitoria Guimares - Göteborg / Basel Shakhtar - Domzale / Dinamo Zagreb FC Schalke 04 - Atletico Madrid Aab/Modric - Glasgow Rangers / Kaunas FC Barcelona - Beitar Jerusalem / Wisla Krakow Levski Sofia - Anderlecth / Borisov Standard Liege - Liverpool FC Inter Baku / Partizan - Fenerbahce / MTK FC Twente - Arsenal FC FC Spartak Moskova - Drogheda United / Dinamo Kiev Juventus - Tampere United / FC Artmedia SK Brann / Ventsplis - Olympique Marseille ACF Fiorentina - Slavia Praha Galatasaray - Steau Bucharest Panathinaikos / Dinamo Tblisi - Sheriff / Sparta
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kolay kura diyenler hala 90lı yıllarda sanırım bükreş temsilcisinin seri başı olmasının sebebi var tamam arsenal değil ama kolay kura da değil...
Öne çıkan mesajlar