Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Başlıktada belirtiğim gibi iframe veya overflow layer kullanmadan bir table içerisinde nasıl scrool çıkarta bilirim Biraz daha açacak olursam bir table içerisine db den bilgileri yazdıracağım yanlız table'min belirli bir boyutu var yazılan veriler artıkca tablenin boyunu bozacağından şekil bozukluğu oluşacak bende bunun olmasını istemiyorum yazılar table boyutunu geçince scrool ile aşşağı kaymasını istiyorum. Layer ve iframe kullanmama sebebimdi sayfamın center olması kulanırsam farklı çözünürlükte layer ların kaymasıda ayrı bir problem :) Bu konuda bir bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim :)[signature][hline]www.dragger.org [Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Mart 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 php include war sanirim iframe gibi ama pixel olarak belirtmeden nabza göre şerbet weriyo açıcağın sayfaya göre ayarlıyo flm ama sorun o ki ben bilmiyorum ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ehehe include ile neyi include ediyorsan kendi özelliği ile düz olarak gelir kesinlikle scroll flan eklemez :)[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 table 'in yuksekligi fixed olacaksa [ki olacak anladigim kadariyla] layer kullan sen yine :) javascriptte orneklere bakip kendin yaz ama, ya da duzgun bisiyi alip iyicene modifiye et, yani, sol ust kosesini layerin kendisi belirlesin, width/height zaten sabit (ya da width 100%, onu okutursun sayfa ozelliklerinden), layer 'in da crop ozelligini kullansin iste kesmek icin layersiz falan yapabilecegini sanmiyorum :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 off layer offffff abi bide işin iş tarafıda main table da 63 rows 35 cols var bi yerde fire verdimi sayfa patlıyo wastei senden de olumlu bir cevap gelmedi ya ümitlerim bitti :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Mart 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ben jscript ve dhtml 'i bilmiyorum ama adamakilli, acikcasi o tur bi scrollbar ornegini de bi tek bi iki sene onceki nokiagame sitesinde gormustum [layerliydi ama o :p][signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 yaw hazır bulmuşken seni bi program vardı html yi php ye convert ediyordu (echo ve print olarak )adını biliyormusun.[signature][hline]www.dragger.org [Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Mart 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 php tag işaretleri dışında yazdığın herşey echo olarak gösterilir :) yani html sayfasının uzantsını php yapman yeterli, sonra kod yazmak istediğin kısımlarda php taglarının arasına kod yazarsın. bide 35 kolonlu bir table verimsiz çalışır. veritabanı normalizasyon kurallarını kullanırsan oldukça hızlanır kodun. internetten normal formları araştır bulamazsan bende bi tutorial olcaktı onu bulup gönderebilirm.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Kardeş saoğlda php ile aram iyi zaten :) sen mesajı yanlış anlamışsın ya iframe kaymıyormus abi nasıl gözden kaçırdım off be halloldu[signature][hline]www.dragger.org bu arada programıda buldu html anycode converter baya hos bisi html hazırladığım formları falan veya template leri php ye ceviriyo[Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Mart 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Benim su anki sitemde var o olay. Kaynak kodunu falan kurcala istersen.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya ben iframe e % de olarak değer atayinca çalıştıramıyorum illede pixel olarak belirtmek zorunda kalıyorum?? ?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ifame i bi table nin içine yerleştir birde alt açılacak olan kaynak sayfanında left ve top margini 0 la tam otursun margin-left: 0px; margin-top: 0px; [Bu mesaj Ragnar tarafından 28 Mart 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar