bond1492 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ewt cd key ıstemeyen server arıom yada cakallık yapıp bırınden orgınal cd key bulabılırmıyım :) dıger serverlara baktım fkt hangısı cd key ıstıo bılmıom bılenlerden yardım yda orgınal cd key werırsenız sewınırım[signature][hline] :yapma::yapma::yapma: That is your problem white man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amolth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Orjinal HL almalısın birkaç haftadan sunucuların hemen hemen hepsi orjinale geçicek. Önerdiğim Bazı Yerler ; Avaturk Weblebi ;) Orjinal HL şart oldu..[signature][hline]www.csdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Orijinal oyunlara alışmanız lazım. CD Key taraması yapmayan server artık kaldımı bilmiyorum fakat bir sürü wonid taraması yaptırıp girebileceğiniz server var Türkiye'de. HL'yi internet üzerinden alabilirsiniz arkadaşın da dediği gibi. Half Life'ı Voyager üyeliğiniz varsa sadece 16.545.000 TL'ına edinebilirsiniz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Doğru. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar