Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mldonkey transfer sonlandırma DELRDİM

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Halflife 2 beta çekelim dedik 1,39 gb netten
eywallah
1 gb a kadar paşalar gibi geldi
ama son kısmı herkezde yokmudur nedir 500 source olmasına ramen source lar bekliyor bazıları düşüyor falan.

Bu istediğin source ları elinde bulundurmayan clientleri düşürme seçeneği hangisi ? web interface den pek ayarlayamadım , üstlerine getiriyorum ama herşeyin anlatımı açıklayıcı değil.

bu last chunk u nası çekecem ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

Belirli bir süreden sonra ( eğer ed2k networkünden çekiyorsan ) yavaşlaması çok normal. Çünkü chunk sayısı azaldıkça, bulunacak source da düşüyor doğal olarak.

Last chunk'ı ayarlamakla ne kastettiğini hiç anlamadım :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğini anlıyorum şu anda bende o sorunu çekiyorum sonlara geldikçe ağırlaşıyor download , fakat burada bi ayar var , source ları sıraya koyarken random parçalar olarak mı koyayım ? diyor ?

yoksa senin ihtiyacın olan parçaları mı sırada tutayım boşuna diğerleri bandwidt yemesin diyor, eski win emule da böyle bir ayar vardı , mldonkeyde nerede bulamıyorum . Birde download first chunk and the last chunk first olayı vardı hatırlarsan , onlarıda bulamadım...

Gui kullanmıyorum çünki tam oturtamadım arada patlıyor kendi kendine ...[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...