Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk fake'lerine dikkat!

Julifton

Öne çıkan mesajlar

geffen said:
ben pcyi aldığımda zurna gibi orjinal windows almıştım zaten kral gibi bütün güncellemeler falan vardı sadece kendi bilgisayarımda bu üstteki link gibi saçma sapan bi linke tıkladım sonra kaptırdık accountu. ben uyanık olun diyorum sadece.. şuan nod32 kullanıyorum herhangi bişi başıma gelmedi ama arada dc yiyince şifremi falan değiştiriyorum diken üstündeyim paso

kaspersky kullanıorum giden gelen reg e dokunan muhtemel tuş yönlendiren ne var ne yok haber verio
Sosyal ağlarda paylaş

lölz nabtınız be benim işim olmaz kimsenin account'uyla bilmem neyiyle. Sadece bu şekilde sitelere bilgilerinizi girmeyin diye bi başlık açtık utanmasanız bizi suçlu çıkarıcaksınız =)

Valla işim olmaz şu saatten sonra wow oynayıp hâla internet explorer kullanan varsa o huyundan bi an önce vazgeçsin derim.

Hatta aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim bu başlığı açtıktan sonra blizzard'a mail attım bu sayfayla ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

geffen said:
Gangren said:
Ben girdim, şu an kullandığım bilgisayarla, bir sıkıntı yok :D

abi gözden kaçan çok trojan oluyor ne kullanırsan kullan. aman yani ben sonu cc ile biten siteye girmem tırtırıyoe benim. cc neresi ise artık cn çin de.

bak hakkaten tırstırmış ki adam gibi yazamamışım bile.''

hah

cn ye de girmem evet :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
hmm juliftonun niyeti daha da belli oluyo... acc leri satıp cucus adasına yerlesicekmiş
VAY
CANINA

blizzard a da mail attıgına göre ortak çalışıolardır bunlar ^^. julifton hesapları çalıo oyuncular yeni paket alıo blizz yeni acc paralarının %50 sini juliftona verio. ayrıca blizz çalınan hesaplardaki goldları çinlilere ucuza verio oh oh mis :D

bak bak bak o.O

/lol
Sosyal ağlarda paylaş

Greetings,

Thank you for your e-mail. We appreciate all input we receive from our players.

Rest assured, all parties involved in a reported incident will be addressed in accordance with our policies and Terms of Use.

See the link at the end of this mail for further information.

Unfortunately we cannot reveal any information about action taken on an account to anyone except the owner of the account in question.

Should you have other questions or concerns, feel free to contact us again, via our webform: http://wow-europe.com/support/securitywebform/securitywebform.html?lan=en

We hope you continue to enjoy your experience in World of Warcraft!

If you wish to review our current Rules and Policies, they can be found at:
http://www.wow-europe.com/en/policy/

Regards,

Kniryk
Account Administration Team
Blizzard Entertainment Europe
http://www.wow-europe.com/en

Note: Blizzard employees will never ask for your account or email address passwords.

Demişler mesaja karşılık olarakta az önce elime geçti sıcak sıcak =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...