kfg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hamachi'nin sitesi de cc yaw... her formattan sonra da girerim yani =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sanırım .cc ucuz diye tercih ediliyor ama ben de paranoya oldu sonu garip link görünce bilgisayarı kapayıp, kapıyı kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 firefox + noscript addonu + spyboot SD resident = gg trojen virüs falan fişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 geffen said: ben pcyi aldığımda zurna gibi orjinal windows almıştım zaten kral gibi bütün güncellemeler falan vardı sadece kendi bilgisayarımda bu üstteki link gibi saçma sapan bi linke tıkladım sonra kaptırdık accountu. ben uyanık olun diyorum sadece.. şuan nod32 kullanıyorum herhangi bişi başıma gelmedi ama arada dc yiyince şifremi falan değiştiriyorum diken üstündeyim paso kaspersky kullanıorum giden gelen reg e dokunan muhtemel tuş yönlendiren ne var ne yok haber verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 lölz nabtınız be benim işim olmaz kimsenin account'uyla bilmem neyiyle. Sadece bu şekilde sitelere bilgilerinizi girmeyin diye bi başlık açtık utanmasanız bizi suçlu çıkarıcaksınız =) Valla işim olmaz şu saatten sonra wow oynayıp hâla internet explorer kullanan varsa o huyundan bi an önce vazgeçsin derim. Hatta aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim bu başlığı açtıktan sonra blizzard'a mail attım bu sayfayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ne? jufiltonun muymus o site? reklam amaçlı mı koymus linkini? linke tıklayanların tüm acc bilgileri gidiyo bilgisayarından wow siliniyo muymus? a aaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mulgear6 said: ne? jufiltonun muymus o site? reklam amaçlı mı koymus linkini? linke tıklayanların tüm acc bilgileri gidiyo bilgisayarından wow siliniyo muymus? a aaa :( lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 geffen said: valla official forumlarda.. omg süper char in da wow die saçma sapan bi başlıkta linke tıkladım . bişey açılmadı. sonra kapmışım nevaleyi onu anladım. 1 ay hack muhabbeti ile uğraştım falan bu arada .cc cocos adalarıymış. ada ismi zipper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hmm juliftonun niyeti daha da belli oluyo... acc leri satıp cucus adasına yerlesicekmiş VAY CANINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 julifton off-shore hesaplarını açıklamalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yiyen olmaz heralde ya bu tarz seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 mulgear6 said: hmm juliftonun niyeti daha da belli oluyo... acc leri satıp cucus adasına yerlesicekmiş VAY CANINA Cucus adası hmm bi düşündümde neden olmasın =) Nerdeki bu ada antartika da olmasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geffen said: Gangren said: Ben girdim, şu an kullandığım bilgisayarla, bir sıkıntı yok :D abi gözden kaçan çok trojan oluyor ne kullanırsan kullan. aman yani ben sonu cc ile biten siteye girmem tırtırıyoe benim. cc neresi ise artık cn çin de. bak hakkaten tırstırmış ki adam gibi yazamamışım bile.'' hah cn ye de girmem evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 mulgear6 said: hmm juliftonun niyeti daha da belli oluyo... acc leri satıp cucus adasına yerlesicekmiş VAY CANINA blizzard a da mail attıgına göre ortak çalışıolardır bunlar ^^. julifton hesapları çalıo oyuncular yeni paket alıo blizz yeni acc paralarının %50 sini juliftona verio. ayrıca blizz çalınan hesaplardaki goldları çinlilere ucuza verio oh oh mis :D bak bak bak o.O /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 World of theory craft Blizzard bana yeni açılan account'lardan %0.1 pay verse yeter be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Greetings, Thank you for your e-mail. We appreciate all input we receive from our players. Rest assured, all parties involved in a reported incident will be addressed in accordance with our policies and Terms of Use. See the link at the end of this mail for further information. Unfortunately we cannot reveal any information about action taken on an account to anyone except the owner of the account in question. Should you have other questions or concerns, feel free to contact us again, via our webform: http://wow-europe.com/support/securitywebform/securitywebform.html?lan=en We hope you continue to enjoy your experience in World of Warcraft! If you wish to review our current Rules and Policies, they can be found at: http://www.wow-europe.com/en/policy/ Regards, Kniryk Account Administration Team Blizzard Entertainment Europe http://www.wow-europe.com/en Note: Blizzard employees will never ask for your account or email address passwords. Demişler mesaja karşılık olarakta az önce elime geçti sıcak sıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 fake midir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ama sen key i yolla ben deniyim senin account a bişey olmasın :) key i dene yani çalışıyosa gerçektir bu kadar basit :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 linklere sağ tıkla özellikler de saçma sapan bir link varsa fakedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yokh yohk temiz :P bi wow sitesi calissada girsem betaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ooff of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi nedir beta alcak kadar ballı olmanın sırrı, bc öncesi kel thuzadsa kel thuzad, şimdi kiljaden sa kiljaden kestik yaptık ettik hiaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Miraul said: yokh yohk temiz :P bi wow sitesi calissada girsem betaya :) sçs kenk.. sen oyunda değilken bana ver şifreni. mesai yapalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar