RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ARkadaşlar bu iki program için bilgi almak istiyorum.Kimya mühendisliği okuyorum.Bu ikisini aldıktan sonra kimya mühendisliği uygulamaları için program yazma falan yapabilir miyim?En önemlisi benim için almaya değer mi güzel olur mu?Fiyatları nasıldır?
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ayrıyetten bu kalite yönetimiyle ilgili(iso9001 felan gibi ) alabileceğim eğitimler nelerdir sertifika programları nelerdir?Bİraz yardım :)
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 6 sigma al kalite yönetimiyle ilgili. baya iyi. ayrıca şeyi anlamadım, ne tip bi uygulama yazmak istiyosun ? cisco mcsi nedir pek bi bilgim yok da, genelde kimya müh lerin kullandığı uygulamalar ya (büyük şirketlerse) şirket içinde yazılır, kimya müh.lerin denetiminde it'ciler tarafından, ya da çoook büyük yerlerde yazılır (aspen, chemcad i yazan firma neydi unuttum şimdi) vs.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hah işte bende o uygulamaları yaratan bi yerde iş sahibi olmak isterim filan diye şeyettiydim
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yazilimci olmak istiyosun? yoksa yazilimi yapan firmada konuyla ilgili adam mi?
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 o tip pozisyonlarda bilmen gereken programlama değil, algoritma çıkarabilmen. ve tabi ki üstün proses bilgisi =) türkiyede öyle bir firma yok önce onu bil hehe.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyla ilgili adam :) Zaten ülkede yeterince iyi yazılımcı var.KAldı ki benim branşım yazılım üstüne bi branş değil.Tavsiyeler neler :)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yanina bikac yazilimci bulup kendi sirketini kur o zaman, turkiyede yokmus.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 şükrünün dediği gibi bir kaç yazılımcı arkadaş bul, onlarla bir proje üret ve odtü teknokente sun. beğenirlerse orda önce kuluçka merkezinde çok uygun koşullar altında şirketini kur, iyi devam ederseniz bir kaç seneye 10-15 çalışanlı bir şirket olursun (bir yakınımın tecrübelerini aktarıyorum direk). Ama tabi o bahsedilen programcı arkadaşların yakın arkadaşın ve azimli insanlar olması tavsiye edilir. Ne olduğunu bilmediğin adamlarla böyle ciddi işlere girilmez, seni yarı yolda bırakma ihtimalleri yüksek.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 oyle firmalar bilgisayar bilgisi olan kimya muhendisi degil kimya bilgisi olan bilgisayar muhendisi alirlar.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bi yazılımcının kimya mühendisinden daha iyi bileceğini zannetmiyorum :)
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben de bi kimyacının yazılımcıdan daha iyi olabileceğini sanmıyorum:) mantıklı olanı bi kimyacı bi yazılımcı alıp ikisini beraber uyumlu çalıştırabilmek tabi
Öne çıkan mesajlar