Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cisco ve MCSI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ARkadaşlar bu iki program için bilgi almak istiyorum.Kimya mühendisliği okuyorum.Bu ikisini aldıktan sonra kimya mühendisliği uygulamaları için program yazma falan yapabilir miyim?En önemlisi benim için almaya değer mi güzel olur mu?Fiyatları nasıldır?
Mesaj tarihi:
6 sigma al kalite yönetimiyle ilgili. baya iyi.

ayrıca şeyi anlamadım, ne tip bi uygulama yazmak istiyosun ? cisco mcsi nedir pek bi bilgim yok da, genelde kimya müh lerin kullandığı uygulamalar ya (büyük şirketlerse) şirket içinde yazılır, kimya müh.lerin denetiminde it'ciler tarafından, ya da çoook büyük yerlerde yazılır (aspen, chemcad i yazan firma neydi unuttum şimdi) vs.
Mesaj tarihi:
o tip pozisyonlarda bilmen gereken programlama değil, algoritma çıkarabilmen. ve tabi ki üstün proses bilgisi =) türkiyede öyle bir firma yok önce onu bil hehe.
Mesaj tarihi:
şükrünün dediği gibi bir kaç yazılımcı arkadaş bul, onlarla bir proje üret ve odtü teknokente sun. beğenirlerse orda önce kuluçka merkezinde çok uygun koşullar altında şirketini kur, iyi devam ederseniz bir kaç seneye 10-15 çalışanlı bir şirket olursun (bir yakınımın tecrübelerini aktarıyorum direk). Ama tabi o bahsedilen programcı arkadaşların yakın arkadaşın ve azimli insanlar olması tavsiye edilir. Ne olduğunu bilmediğin adamlarla böyle ciddi işlere girilmez, seni yarı yolda bırakma ihtimalleri yüksek.
  • Yeni Oluştur...