alante Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Yıllardır kullandığım hotmail şifreme giremiyorum. Sizde de öyle bir sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bende yoq valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Hocam uzun zaman girmezsen bloke oluyor, eğer hep giriyorsan bir ihtimal şifreni çaldılar =[ Şifremi unuttumdan bilgileri doldurup şifreni yeniden koymayı dene bakalım.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bana olmuştu zaman zaman. Özellikle msn'den bağlanmaya çalışırken saçma bir şekilde bir süre şifremi kabul etmedikten sonra, yine aynı şifreyle girebiliyordum. Panikleme hemen ama tabii ki şifrenin çalınmış ve değiştirilmiş olma ihtimali var[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar